Τίμησε τον Μίλτο Κόκκαλη

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2023 13:05

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η διοίκηση της Α.Ε. Κιλελέρ στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Χάλκης, Μίλτο Κόκκαλη.


Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο ο διοικητικός των «κιτρινόμαυρων» Μανόλης Κωστόπουλος, κάλεσε τον Κόκκαλη και με τους Γιώργο Μαραγκούλη και Ηλία Φιλοκώστα, του απένειμαν πλακέτα και του δόθηκε ανθοδέσμη, τιμώντας τον για την πολύτιμη προσφορά του τόσο στον σύλλογο, όπου εκτελεί χρέη φροντιστή, όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα αυτή η κίνηση, η διοίκηση βρίσκεται πάντα δίπλα μου εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, με στήριξε σε δύσκολες προσωπικές στιγμές και από την ημέρα που ήρθα στο Κιλελέρ, βρήκα την …Ιθάκη μου», τόνισε ο βραβευθέντας (στη φωτ. δεξιά μαζί με τον πρόεδρο Χρήστο Φτάρα), που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ χειροκροτήθηκε θερμά και από τους φίλαθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass