Ο Μάρκος Νίνο «έβγαζε μάτια»

ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Β’ (2-1)

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2023 12:25

Ο Μάρκος Νίνο έβγαζε «μάτια» στο χθεσινό φιλικό που έδωσε η Εθνική Ελπίδων, όπου επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Β’ σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στο Σεραφείδειο Προπονητικό Κέντρο.

Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ελπίδων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025. Στο 12ο λεπτό ο παίκτης της ΑΕΛ με σουτ από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για την Εθνική ομάδα. Στο 29’ ο Μπαλωμένος νίκησε τον Σταμούλη σε τετ-α-τετ και στο 34’ ο Ζουγλής, με προσωπική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής, σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 80ό λεπτό ο Κοντουρουχάς με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας στο εξαήμερο προπονητικό camp (29/05-03/06).
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι είδε αρκετά στοιχεία που του άρεσαν στην απόδοση της ομάδας και ότι τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουν περισσότερο για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στα επόμενα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε τα εξής: «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Τα παιχνίδια αυτά είναι σημαντικά για να βλέπουμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις σε συνθήκες αγώνα. Θέλουμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες της προετοιμασίας το αγωνιστικό μας πλάνο σε άμυνα και επίθεση. Τα παιδιά σήμερα έδειξαν διάθεση. Για μένα μετράει πάντα το αποτέλεσμα και μου άρεσε που τα παιδιά είχαν νοοτροπία νικητή ακόμη και σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Θα εκμεταλλευτούμε τις επόμενες ημέρες ώστε να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια».
Την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης και ο προπονητής της Εθνικής Νέων Αναστάσιος Θέος.
Η σύνθεση της Εθνικής:
Α’ Μέρος: Μπαλωμένος, Ασλανίδης, Παναγιώτου, Τουρκοχωρίτης, Κίτσος, Μεταξάς, Καραμπέρης, Σουρλής, Νίνο, Ζουγλής, Νιάρχος.
Β’ Μέρος: Θεοχάρης, Κωνσταντόπουλος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Καραμάνης, Σοφιανός, Κρυπαράκος, Μπελεβώνης (60’ Λώλης), Τζαβίδας, Κοσίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass