Αγώνας παλαιμάχων υπό βροχή στον Τύρναβο

Η ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ (2-2)

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2023 11:45

Υπό βροχή διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Τυρνάβου και Δεσκάτης στο δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου. Ο αγώνας διακόπηκε στο 70’ λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή και συνεχίστηκε υπό καταρρακτώδη βροχή.


Και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν ικανοποιητικό θέαμα με ωραίες φάσεις και δυνατές στιγμές.
Κυριάρχησε το fair play μεταξύ των παικτών, με αποκορύφωμα μια χαρακτηριστική στιγμή όταν ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Τυρνάβου εκτελέστηκε στα χέρια του τερματοφύλακα. Το τελικό σκορ ήταν 2-2 σε έναν αγώνα που νίκησε το ποδόσφαιρο.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Χρ. Κολονίτσιος): Μπαράκας, Λαγιοκάπας, Λούρας, Ζάμπος, Νταρής, Τσιλινίκος, Κόγιος, Φακίτσας, Τίμπας, Σταϊνός, Πετσούλας (Κορδιλάς, Λαβός, Λούρας, Κόττας, Παυλίδης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ι. Μπαγκούιας): Γκαρλόφτης, Μπούμπας, Δούκας, Γκουγουστάμος, Κοντοθανάσης, Πασάλογλου, Καρακάνος, Βάνης, Γκίμας, Λόλας, Κοκόμπελης, Μπαγκούιας (Φτεργιώτης, Ρεβήσιος, Πλιάτσικας, Πασάλογλου, Γάτσιος, Κυρίτσης, Ευαγγέλου, Ντόμπρης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass