ΑΕΛ

Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις…

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2023 12:20

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά την τριήμερη άδεια ξεκούρασης (αλλά και άσκησης εκλογικού δικαιώματος) οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις 16.00 στις προπονήσεις, όπου θα υπάρχει και ...χαλάρωση, αφού την ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.


Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης εκτός του Θεοδωρόπουλου αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Βέβαια θα απουσιάσει και ο Σέρτζιο Νούνιες που επέστρεψε στην Ουρουγουάη, έχοντας διευθετήσει κάθε διαφορά με τη λαρισινή ΠΑΕ.
Το πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ, με δεδομένο ότι έχει ρεπό την 27η αγωνιστική και δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αντίπαλοι για φιλικό, περιλαμβάνει και οικογενειακό διπλό το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο.
Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται εντός της εβδομάδας να υπάρχει συνάντηση μεταξύ του προπονητή και της διοίκησης, ώστε να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας, αλλά πιθανόν να γίνει και η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.
Στόχος είναι να τελειώσει η χρονιά και να έχει αξιολογηθεί το έμψυχο δυναμικό και να προετοιμαστούν και οι μεταγραφές της ομάδας, ώστε τη νέα χρονιά να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ είναι αρχές Ιουνίου ο Απόλλωνας Πόντου και δεν θα αγωνιστεί εκτός του Θεοδωρόπουλου και ο τιμωρημένος Νίκος Γκοτζαμανίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass