«Φλερτάρει» με την πρόκριση στους ημιτελικούς

*ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (13:00) *ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2023 12:10

Την πρόκριση στα ημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων διεκδικεί σήμερα η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ, η οποία αγωνίζεται στις 13:00 στην Κρήτη, κόντρα στην ΕΠΣ Ηρακλείου.


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης στο γήπεδο του Ατσαλένιου που έχει πλαστικό τάπητα και για τη λαρισινή ομάδα, το συγκεκριμένο ματς αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.
Το γιατί μας το εξηγεί ο ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Τσέτσιλας, ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Ηράκλειο, τόνισε τα εξής: «Προσωπικά εγώ, αλλά και τα παιδιά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτη και όλα τα μέλη της διοίκησης, για το δώρο ταξίδι που μας προσφέρουν αεροπορικώς να μεταβούμε στην Κρήτη και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε σήμερα ξεκούραστοι. Τα παιδιά θα προσπαθήσουν να τους δικαιώσουν και να προκριθούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Κάτι που είναι δύσκολο μεν, αλλά όχι και ακατόρθωτο, διότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μακάρι να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης».
Η αποστολή μετέβη αεροπορικώς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα για την Κρήτη και σε αυτήν συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Δριστέλας, Μουλτσιάς, (Τσαριτσάνη), Γκανάτσας (Φαλάνη), Δαλιός, Καραμάνης, Καγκελάρης, Παπαδάκος, Μαξακούλης,Τσιακμάκης (Ν. Πολιτεία), Πατζιατζής, Καμέας, Μεσσής, Κουτσαηλίας (Ηρακλής), Μπιώτης, Σαΐτης, Τσιτσώνης (Ερ. Αέλ), Κουπατσιάρας (Πελ/δα), Αρσένης, Τάχος, Δαούλας, Κοντογιάννης (Γιάννουλη).
*Στην αποστολή από πλευράς Δ.Σ. της ΕΠΣΛ είναι το δίδυμο των …επιτυχιών, ο Αργύρης Γκρίμπας και ο Κώστας Μερτζανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση των ομάδων Κ-16 της ΕΠΣ Ηρακλείου με την ΕΠΣ Λάρισας στο γήπεδο του Ατσαλένιου, ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ. Μιχαήλ Ταμπουρατζής, Μιχαήλ Κοκοτάκης, Βασίλειος Ρεβένκο, όλοι από την Ένωση Λασιθίου.

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΚΟΖΑΝΗ
Η ΕΠΣ Κοζάνης Κ-16 είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης, κερδίζοντας στο γήπεδο Ραφήνας, τη Μικτή Κ16 ΕΠΣΑΝΑ, με σκορ 4-3 με ανατροπή, καθώς έχαναν 2-0.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ
14:00, ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Πέλλας
12:45, ΕΠΣ Ζακύνθου-ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass