Ενα παιχνίδι, μια κατηγορία…

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (16.00) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2023 11:15

Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία θα είναι αυτό που θα δώσει σήμερα στις 16.00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.


Η λαρισινή ομάδα μόνο με νίκη θα ελπίζει στη σωτηρία, ιδίως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού Β’ από τον Απόλλωνα Πόντου, που μάλλον ήταν από τις μεγάλες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Όλα δείχνουν ότι η σωτηρία θα είναι πάνω από 30 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής σε κάθε αγώνα θα πρέπει να παίζει για τη νίκη.
Ο Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται σίγουρα σε πλεονεκτική θέση, μιας και χρειάζεται μόλις έναν ή δύο βαθμούς για να παραμείνει, με δεδομένο ότι κερδίζει άνευ αγώνα τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Χατζηλιάδης στη νέα έδρα που χρησιμοποιεί ο Ηρακλής Λάρισας λόγω ακαταλληλότητας του AEL FC Arena μίλησε αρκετά στους ποδοσφαιριστές, ώστε να ανέβει η ψυχολογία τους και να καταλάβουν ότι από δω και πέρα κάθε αγώνας είναι ένας τελικός.
Στη διάθεσή του δεν θα είναι ο τιμωρημένος Λίταινας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Τασιούλη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του.
Στο μεταξύ, η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά της. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος και σ’ αυτήν την προσπάθειά μας καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να δώσει δυναμική παρουσία, να βοηθήσει τους παίκτες μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην παραμονή. Ο Ηρακλής Λάρισας από την αρχή της περιόδου και μέσα από αντίξοες συνθήκες παλεύει μόνος του για να πετύχει έναν ακόμα άθλο. Ελάτε να το ζήσουμε μαζί».
Διαιτητής του κρίσιμου αγώνα Ηρακλή Λάρισας-Αλμωπού Αριδαίας θα είναι ο Ντάουλας από τον Σύνδεσμο Δυτικής Ατικής με βοηθούς τους: Σακκά (Θεσσαλίας), Στεφανή (Καρδίτσας).

 

Τέλος το πρωτάθλημα των ομάδων Κ-19

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League 2 σύμφωνα με πληροφορίες πήρε απόφαση να σταματήσει το πρωτάθλημα των ομάδων Κ-19. Κρίμα για τα νεαρά παιδιά.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Αναστέλλεται επ΄ αόριστον η διεξαγωγή των επόμενων αγωνιστικών των πρωταθλημάτων της Betsson Super League 2 και της Κ-19 λόγω ανωτέρας βίας, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί η υπ΄ αριθμ. 620241/21-12-21 ΚΥΑ που εξεδόθη σε εφαρμογή του Ν 4764/20 άρθρου 79 και δεν έχει αποδοθεί το ποσό των 8.5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στα έσοδα φορολογίας των τυχερών παιγνίων, έσοδο προϋπολογισμένο για τη βιωσιμότητα των ομάδων.
 Η Super League 2 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και να προσφύγει αρμοδίως για την προάσπιση των συμφερόντων της στα αστικά και ποινικά δικαστήρια καθ’ οιουδήποτε αυθαίρετα και αναπόδεικτα προσβάλλει, θίγει ή δυσφημεί τόσο τη διοργανώτρια αλλά και τις συμμετέχουσες ΠΑΕ”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass