Χτύπημα για τη διαιτησία του ελληνικού μπάσκετ

*ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΝΤΣΑ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2023 11:40

Το ελληνικό μπάσκετ και το ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο από χθες είναι φτωχότερο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών η διαιτητής Αναστασία Βόντσα. Αθλήτρια μπάσκετ στην Κοζάνη, από το 1984 έως το 1997, διαιτητής από το 1993, από το 2019 ενεργό μέλος του ΣΔΕΚΑ.


Η εκλιπούσα ήταν απόφοιτη της σχολής διαιτησίας στην Κεντρική Μακεδονία (Κοζάνη) το 1993 σε ηλικία 19 ετών, η μικρότερη της σειράς. Από το 1996 έως και το 2004 ήταν διαιτητής εθνικών κατηγοριών με εξέλιξη, το 1996 στη Γ’ Εθνική, το 1999 στη Β’ Εθνική και το 2000 στην Α’ Εθνική Γυναικών.
Το 2004 σταμάτησε τη διαιτητική της καριέρα για να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με 4 παιδιά και το 2015 επανήλθε στη μεγάλη της αγάπη, τη διαιτησία όπου υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντροδυτικής Θεσσαλίας.
Μαχήτρια όσο λίγες, πάλεψε και στην πιο άνιση μάχη της ζωής της.
Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με θετική διάθεση και σκέψη, και πάντα πρόθυμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όποια αποστολή κι αν της ανατέθηκε.
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΘ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλία στις 13-14/5/2023, ενώ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντροδυτικής Θεσσαλίας (Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ.), αντί στεφάνου, θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κοζάνη.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass