ΑΝΤΡΙΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ:

Ολοι απολαύσαμε το παιχνίδι

*ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΟΣΟ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2023 11:25

Του Σωτ. Κέλλα
Ο Ουρουγουανός που αγαπήθηκε από το κοινό της Λάρισας στους 18 μήνες που αγωνίστηκε με την ΑΕΛ (47 συμμετοχές, 2 γκολ) επέστρεψε προχθές στη Λάρισα, αλλά με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Ο λόγος για τον 30χρονο Αντριάν Κολομπίνο που, παρά την πικρία από το

αποτέλεσμα που είχαν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι (0-0), χειροκροτήθηκε, ενώ οι πρώην συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν με επικεφαλής τον Γκοτζαμανίδη και τον Κώστα Παπαγεωργίου.
Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην «Ε» και είπε: «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα με πολύ ανάμεικτα συναισθήματα να παίξω εναντίον της ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που ήξερα ότι ήταν σημαντικό για την ομάδα μου. Να βρεθώ αντίπαλος κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το Αλκαζάρ με κόσμο. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική στο γήπεδο.
Ήταν ένας υπέροχος αγώνας όπου οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να είχε κερδίσει ή να καταλήξει όπως και έγινε το παιχνίδι σε ισοπαλία. Πιστεύω ότι το απόλαυσαν όλοι, όπως και εμείς οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που με κάποιο τρόπο μου έδειξαν την αγάπη και τον σεβασμό τους με ένα χειροκρότημα. Αυτή η συμπεριφορά σε κάνει πολύ χαρούμενο και σε αφήνει ήσυχο, ενώ ταυτόχρονα δείχνει ότι έκανες καλά πράγματα στον ενάμιση χρόνο στην ομάδα».
*Είσαι ευχαριστημένος από την παρουσία σου στον Πανσερραϊκό;
«Στον Πανσερραϊκό ψάχνουμε τον στόχο της ανόδου. Είμαι πολύ χαρούμενος στις Σέρρες και μου δείχνουν πολλή αγάπη οι συμπαίκτες, ενώ ο προπονητής σε κάνει χαρούμενο και απολαμβάνω πολύ να αγωνίζομαι στο γήπεδο».
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ
Ο παίκτης που εκπροσώπησε την ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο Θόδωρος Τσιριγώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κίτρινες κάρτες που έδειξε ο διαιτητής στον ίδιο και στον Πεντρόσο, υποστηρίζοντας ότι έκαναν «θέατρο». Είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν φάουλ έξω από την περιοχή, βάζει το γόνατό του και με ανατρέπει ένας αντίπαλος , αλλά είναι έξω από την περιοχή δεν είναι μέσα και έδωσε σε μένα κίτρινη κάρτα για “θέατρο”. Ο διαιτητής το έκανε και στον Πεντρόσο, που εντάξει μπορεί να μην ήταν πέναλτι, αλλά δεν έκανε βουτιά, τον έσπρωξε από πίσω το μπακ».
Για τον αγώνα τόνισε «Στο παιχνίδι η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε και να διευρύνουμε το σκορ και να το κάνουμε 1-0, 2-0, 3-0. Είδαμε όλοι σήμερα ποια ομάδα αξίζει να είναι πρώτη και πιστεύω ότι αν ήμασταν έτσι και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά και θα ήμασταν πάνω από τον Πανσερραϊκό. Τώρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε στα ίσια και θα παίρνουμε τους τρεις πόντους, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

 
koupaaa.jpg
Σαν σήμερα πήρε το δεύτερο Κύπελλο
Σαν σήμερα πριν από δεκαέξι χρόνια η ΑΕΛ κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό. Η ΑΕΛ δαφνοστεφανώθηκε για 2η φορά Κυπελλούχος Ελλάδας με παλικαρίσια νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-1) με τα γκολ του Κόζλεϊ και του Αντσουέ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass