Νίκη-πρόκριση στην Αλεξανδρούπολη

*ΘΕΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ Η Κ-14 ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΔΗΜ. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ: ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2023 12:01

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναχωρεί σήμερα και ώρα 13.00 από τα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας η Μικτή Κ-14 της Ένωσης για την Αλεξανδρούπολη, η οποία αύριο στις 12 το μεσημέρι θα αγωνιστεί σε αγώνα νοκ-άουτ στη φάση των «16», με την ΕΠΣ Έβρου.

Παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νίκης Απαλού μέσα στην Αλεξανδρούπολη και οι παίκτες της Λάρισας προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση.
«Είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, έχουμε απέναντί μας μια αξιόλογη ομάδα από τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, αλλά πιστεύω στα παιδιά, τους ζήτησα να χαρούν πάνω από όλα το παιχνίδι και εάν αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Τσέτσιλας.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε και θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την ακριτική πόλη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Καραστέργιος (Ακαδημία Τυρνάβου), Τενεκές, Μπουρντένας, Κανάκης, Τοπουζίδης, Τσανογιάνης (Ατρόμητοι Θύελλας), Ζτούπης, Παπαδήμας, Τσανούκας, Θάνος Οδυσσ. (Ηρακλής Λάρισας), Τζάρτας, Βασιλείου, Κωστόπουλος (Ερ. ΑΕΛ), Τουρσουνίδης, Γδούπας, Μιχαλόπουλος (Απόλλων Λάρισας), Θάνος Φιλιππ. (Τύρναβος 2005), Μπαντούλης (Παναγροτικός Νίκαιας), Καλογιάννης (Δήμητρα Γιάννουλης), Ανυφαντής (Πελασγιώτιδα), Τζιώρας (Προμηθέας), Δέλλας (Ολύμπικ).
*Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Λάρισας, η οποία επίσης έχει προκριθεί για τη φάση των «16» του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου στη θεσσαλική πρωτεύουσα την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου, με στόχο να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass