Ο… τελικός του Κοντοθανάση

*ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΘΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ (0-1)

Δημοσίευση: 27 Απρ 2023 12:00

Με ηγέτη και σκόρερ τον Δημήτρη Κοντοθανάση, ο Π.Ο. Ελασσόνας κέρδισε χθες στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης (σ.σ. οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι), όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον Α.Ο. Μαυροβουνίου.


Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις εκατέρωθεν, ο Κοντοθανάσης στο 76’ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μέσα από τη δουλειά συνεχώς βελτιώνεται και είναι πολύ σημαντική η φετινή του παρουσία στους «κυανόλευκους».
Ο Αχιλλέας είχε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 18’ ο Κούλπας θα πάρει την κεφαλιά, ο Γούπος θα αποκρούσει ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Χατζηλιάδης με προβολή θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 26’ ο Θανάσης Κυρίτσης θα βρεθεί απέναντι από τον Σταυράκη σε θέση τετ-α-τετ, με τον τελευταίο να τον νικά.
Στο 50’ με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα μετά από καλό συνδυασμό των Καραμπούζη, Καραλούλης, και Μακρή, ο Καραλούλης θα κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Παπακωνσταντίνου δεν θα καταφέρει να μπει στην πορεία της μπάλας.
Και φτάσαμε στο 76’, όπου ο Π.Ο.Ε. θα κερδίσει φάουλ από δεξιά, θα το εκτελέσει ο Δημήτρης Κοντοθανάσης με φάλτσο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 0-1, με την ομάδα του Αχιλλέα να διαμαρτύρεται, ωστόσο, για το φάουλ που δόθηκε στη φάση του γκολ.
Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Αχιλλέας πίεσε για την ισοφάριση και η ομάδα της Ελασσόνας για να πετύχει ένα επιπλέον τέρμα, αλλά δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο και έτσι ο περσινός κυπελλούχος Π.Ο.Ε., προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης και θα επιδιώξει για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο, να σηκώσει την κούπα.
Διαιτητές: Κοντογιώργος, Στάικος, Μίχος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ. Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Αετόπουλος (70’ Γκαραλιάκος), Καραλαλούλης (67’ Τσατσελάρι), Παπακωνσταντίνου (87’ Πασσιάς), Μακρής, Ματούλας (87’ Κερμελίδης).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ν. Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (78’ Κούκος), Λαγός, Περτζιόνι (46’ Τσάτσος), Κοντοθανάσης, Κυρίτσης Θ., Ντουλάγκ (46 Μπέλλος), Μουλτσιάς (73’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης, Ιγγλέζος (88’ Καραμούλας).

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass