Τίμησαν τη μνήμη των εκλιπόντων

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ ΑΠΕΤΙΣΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ - ΜΕ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ-ΝΕΩΝ (1-3)

Δημοσίευση: 15 Απρ 2023 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τη μνήμη των ποδοσφαιριστών, παραγόντων και προπονητών της ομάδας που έφυγαν από τη ζωή τίμησε χθες η ποδοσφαιρική οικογένεια του Λαρισαϊκού με τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα Νέων-Παλαιμάχων στο γήπεδο Βιολογικού.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων της ιστορικής ομάδας της Λάρισας που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός και διεξάγεται ανήμερα τη Μ. Παρασκευή.
«Έχουμε ιερή υποχρέωση να τιμήσουμε τους ανθρώπους που προσέφεραν σημαντικό έργο στον Λαρισαϊκό και σήμερα δεν είναι κοντά μας» επισήμανε από την πλευρά του Συλλόγου των Παλαιμάχων, ο κ. Λάμπρος Πλίτσης και πρόσθεσε:
«Είναι κομμάτι της ιστορίας του Λαρισαϊκού. Γι’ αυτό λοιπόν είναι επιβεβλημένη η παρουσία μας στην εκδήλωση τιμής και αναβίωσης της μνήμης αυτών των ανθρώπων. Ο Σύλλογος των Παλαιμάχων εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες έχει παράλληλα να επιδείξει και κοινωνικό έργο» κατέληξε ο κ. Πλίτσης, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού κ. Χρήστος Γάτος επισήμανε: «Τιμούμε την ιστορία του Λαρισαϊκού και τους ανθρώπους που την έγραψαν και σήμερα δεν είναι μαζί μας. Ο Λαρισαϊκός είναι μία μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια και εμείς ως διοίκηση πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες του αθλητισμού στις επόμενες γενιές, σεβόμενοι πάντα την ιστορία μας».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τελέστηκε τρισάγιο από τον πατέρα Γεώργιο στο σημείο του γηπέδου όπου είχαν τοποθετηθεί φωτογραφίες των εκλιπόντων με την επιγραφή «Όσο ζούμε δεν σας ξεχνούμε» και η πλακέτα με τα ονόματά τους: Νίκος Βεντόκης, Αθανάσιος Τριανταφυλλόπουλος, Βασίλειος Αλεξανδρής, Μιχαήλ Σάλος, Γεώργιος Σπυρόπουλος, Μενέλαος Σπυρόπουλος, Νικόλαος Κοντογιαννόπουλος, Θεόδωρος Γιοβανόπουλος, Εμμανουήλ Τσουμακίδης, Ιωάννης Γκαραλιάκος (αθλητές), Ντανιέλ Χιλ, Αθανάσιος Μανίκας (προπονητές), Κωνσταντίνος Μαλάκης, Άγγελος Ευθυμιάδης, Αντώνιος Τζιόλας, Σωτήριος Γιαννακός, Κωνσταντίνος Κουρόγλου, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Κατσούλης, Αχιλλέας Ροβογλίδης, Δημήτριος Δημητσάς, Κωνσταντίνος Νταχμίρης, Τέλης Εσκιτζίδης, Στυλιανός Δοξαράς (παράγοντες).
Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Τοξότη κ. Κοσμίδης και του ΣΕΠΛ κ. Γαραζανάκης.

 

«Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ»
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, αυτή τη φορά οι Νέοι πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 3-1, εκμεταλλευόμενοι τις σημαντικές ελλείψεις των Παλαιμάχων. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κουρούκας, Κωνσταντάς και Πατέτσιος, ενώ για τους Παλαίμαχους σκόραρε ο Τσιμπουκλής.
Τον αγώνα διηύθυνε με απόλυτη επιτυχία ο Κώστας Αγγέλης.
ΝΕΟΙ: Γκότσης, Π. Σακαβίτσης, Γούπος, Κίτσας, Γεωργούλας, Σελήνης, Πατέτσιος, Κωνσταντάς, Σκέντζας, Κουρούκας (Ευαγγέλου Ι., Ευαγγέλου ΙΙ., Ευαγγέλου ΙΙΙ, Τσόκας, Δαλέρας, Ε. Σακαβίτσης, Μυλωνάς)
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Μεϊμάρογλου, Τσόγκας, Ευαγγέλου, Γκατζούδης, Τσιμπουκλής, Καλατζής, Δοξαράς, Γεωργούλας, Τσιονάς, Δημησιάνος, Ανδρέου, Νάτσικας (Καραβασίλης, Δαρόγλου, Παν. Ρούμπος, Πετρ. Ρούμπος, Γεωργατζάς, Β. Πλίτσης, Γ. Πλίτσης, Λ. Πλίτσης, Καρίμαλης, Β. Κυριτσάκας, Δ. Κυριτσάκας, Τσουτσούμης, Κτούκας, Καραγκούνης, Τατίας, Καλιώνης, Κόκκινος).

 

ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ
Φυσικά ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς αντιντόπινγκ κοντρόλ, αφού αμφισβητήθηκε η φυσική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών. Έτσι λοιπόν Παλαίμαχοι και Νέοι, διοικητικοί παράγοντες και φίλοι του συλλόγου επισκέφθηκαν γνωστό ουζερί στη Ν. Σμύρνη για το αντιντόπινγκ κοντρόλ, το οποίο ωστόσο δεν ήταν θετικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass