K-16

Πέρασε στη 2η θέση ο Απόλλων Λάρισας

Νίκησε στο «Γ. Μητσιμπόνας» την ΑΕΛ με 2-0 - Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γάτσιος

Δημοσίευση: 09 Απρ 2023 23:05

Εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει στη 2η θέση του 2ου Ομίλου της Κ-16 πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επιβλήθηκε στο «Γ. Μητσιμπόνας» της ΑΕΛ με 2-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» ο Γάτσιος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το 0-1 έγινε στο 35’ με πλασέ, ύστερα από φάουλ του Κλεισιάρη, και το 0-2 στο 55’ με πλασέ πάνω στην κίνηση μετά από εντυπωσιακή ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά του Ντόβα.
Οι «βυσσινί» είχαν στα τελευταία λεπτά δύο πολύ καλές ενέργειες με τους Μαλέσκο και Γκαρλέμο, αλλά ο τερματοφύλακας Παπατσίμπας αποδείχτηκε φύλακας άγγελος για τον Απόλλωνα.
ΑΕΛ (Κ. Γούλας): Πριναράκης, Τσιτσώνης, Παπακωνσταντίνου, Μπουνένι, Κατής, Βασιλείου, Τσάρτας, Γκαρλέμος, Βελετάνης, Γαλάνης, Μαλέσκος (Γκιρντάνι, Γιάχια, Ζαφειράκης, Χασανίδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Παπατσίμπας, Γδούπας, Κουμαντζέλης, Γιούγκα, Ντόβας, Κοθράς, Κατσάνος, Κλεισιάρης, Γάτσιος, Ξαφάρας, Καραλής (Τουρσουνίδης, Ρίζος, Καζαντζής, Κουλιαλής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass