Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7th Baby Cup

*ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΕΥ ΖΗΝ» *Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2023 14:10

Με τη συμμετοχή και την παρουσία τους 700 αθλητές, 40 ομάδες και πάνω από 2.500 συνοδοί και φίλοι του αθλήματος του ΤAEKWONDO από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα τίμησαν τη φιλική αγωνιστική ημερίδα με την επωνυμία 7th Baby Cup Αμπελώνα «ΕΥ ΖΗΝ», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος ΤAEKWONDO Αμπελώνα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου.


Πλήθος κόσμου κατέκλυσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας το Κλειστό Γυμναστήριο και την ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα.
Εκατοντάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες, γονείς και θεατές, ήρθαν σε επαφή με το ολυμπιακό άθλημα του ΤAEKWONDO και αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση.
O περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε για την εκδήλωση ότι «στόχος είναι η ισόρροπη ενίσχυση όλων των αθλημάτων και όλων των περιοχών, αφού ο αθλητικός τουρισμός είναι ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης για κάθε περιοχή και γενικότερα για όλη τη Θεσσαλία. Η ισόρροπη αθλητική ανάπτυξη όλων των περιοχών της Περιφέρειας και οι αθλητικές υποδομές να γίνουν πόλος έλξης για τη νεολαία».
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η πρόεδρος κα Γκαγκανιάρα Κωνσταντίνα ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, προπονητές, αθλητές/-τριες και συνοδούς, τους εθελοντές της εκδήλωσης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστό Κώστα, τη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου και τον δήμαρχο, κ. Κόκουρα Γιάννη, τους αντιδημάρχους Αθλητισμού, κ. Γιαννόπουλο Ανδρέα, και Καθαριότητας, κ. Χρυσοβέργη Κωνσταντίνο, την Ελληνική Ομοσπονδία ΤAEKWONDO (ΕΛ.Ο.Τ.) και τον πρόεδρο της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.), κ. Μανώλη Χρήστο, για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της φιλικής αγωνιστικής ημερίδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass