Κυριακή ο αγώνας Ηρακλής Λάρισας-ΑΕΛ

*ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA (14:45)

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2023 12:28

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ξεκίνημα του δεύτερου γύρου έχουμε στο πρωτάθλημα της Super League 2 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και στον Α' Ομιλο όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον θα αναμετρηθούν ο Ηρακλής Λάρισας με την ΑΕΛ.
Παιχνίδι που ορίστηκε χθες να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 14:45 στο AEL FC ARENA, με γηπεδούχο τους «κυανόλευκους» και… φιλοξενούμενους τους «βυσσινί».
Το συγκεκριμένο ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Ηρακλής μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό Β' (1-0), τον Μακεδονικό (3-2 στη Νέα Ευκαρπία) και τη Βέροια (2-1), έχει ανέβει πάνω από τη ζώνη σωτηρίας και ασφαλώς δεν θα έλεγε όχι σε μια νέα επιτυχία.
Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, στο Αλκαζάρ από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 και στη Ρόδο από τον Διαγόρα, επίσης με το ίδιο σκορ.
Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τους χιλιάδες φίλους της, είναι η απογοητευτική εικόνα που δείχνει και πως δεν μπορεί να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στον βαθμολογικό πίνακα και το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται.
Ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Χατζηλιάδης, παρότι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κρατάει χαμηλούς τόνους και γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολη θα είναι η λαρισινή μονομαχία με την ΑΕΛ, αλλά γι' αυτό το παιχνίδι από σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία.
Όσον αφορά στον προπονητή της ΑΕΛ Παναγιώτη Γκουτσίδη, μετά την ήττα στη Ρόδο, θα προσπαθήσει να κάνει επανεκκίνηση η ομάδα, αποφεύγοντας τα λάθη που έγιναν στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με Αναγέννηση Καρδίτσας και Διαγόρα, διότι εάν τριτώσει το… κακό, τότε θα «σβήσουν» και οι λιγοστές ελπίδες που υπάρχουν για άνοδο…
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16η ΑΓ.
 Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3
Αλμωπός - ΠΟΤ Ηρακλής (14:45)
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/03
Διαγόρας – Απόλλων Π.     (14:45)
 Ηρακλής Λάρισας – ΑΕΛ     (14:45)
Νίκη Βόλου – Μακεδονικός     (14:45)
Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός (14:45)
*Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας
*Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β – ΝΠΣ Βέροια αναβάλλεται.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3
Προοδευτική – ΠΑΟ Ρουφ     (14:45)
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/3
ΑΕΚ Β – Απόλλων Σμ.     (13:45/ΕΡΤ3)
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3
Παναχαϊκή – Χανιά     (14:45)
Ηρόδοτος – Καλαμάτα     (14:45)
ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω     (14:45)
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/3
Κηφισιά – Ηλιούπολη (15:15/ΕΡΤ3)
Ρεπό: Athens Kallithea
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΟΣΦΠ Β – Επισκοπή αναβάλλεται.
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ.
Σε αλλαγή ώρας στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησε η Super League 2.
Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων ομάδων, το Δ.Σ. που έχει οριστεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 12:30 μετατίθεται την ίδια ημέρα και ώρα 14:30, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης». Να θυμίσουμε ότι τα θέματα είναι:
-Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για χορηγίες και οικονομική ενίσχυση της Ένωσης καθώς και για τις συναντήσεις του με ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ.
-Διάφορα Θέματα.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Ο Απόλλων Σμύρνης υποχρέωσε την Κηφισιά στην πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και έβαλε... φωτιά στη μάχη της κορυφής στον Β΄ όμιλο. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, η «αμφίβια ταξιαρχία» επικράτησε 3-2 της πρωτοπόρου Κηφισιάς στο γήπεδο της Ηλιούπολης και ανέβηκε στην τρίτη θέση, σε απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή. Ο Απόλλων προηγήθηκε δύο φορές, με τέρματα του Μωραϊτη στο 3ο λεπτό και του Κουάδρα στο 36’, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι απάντησαν με δύο τέρματα του Γκίνη, στο 23’ και στο 64’. Το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μωραϊτη στο 77’ ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass