Καταγγελία της Γιάννουλης για τη διαιτησία

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2023 12:25

Από τη Δήμητρα Γιάννουλης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία των κ. Δημερά και Γρηγοριάδη. Αναλυτικά:


«Με αφορμή τον σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αγώνα με τον Παναγροτικό Νίκαιας, η ομάδα μας θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονά της για τη διαιτησία των κ. Δημερά και Γρηγοριάδη. Υπερβολική ανοχή σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, δύο καθοριστικές λανθασμένες υποδείξεις (οφσάιντ, από το οποίο προήλθε το 1ο γκολ των γηπεδούχων και ανύπαρκτο πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 3ο γκολ των γηπεδούχων) και γενικότερα απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή μας.
Επίσης, θα θέλαμε να καταδικάσουμε την απαράδεκτη, αντιπαιδαγωγική και υβριστική συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων κ. Μάττου, κατά τη διάρκεια του νικητήριου γκολ της ομάδας της Νίκαιας, η οποία ορθώς επέφερε και την αποβολή του και η οποία προκάλεσε την ομολογουμένως όχι σωστή αντίδραση ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος ήδη έχει επιπληχθεί από τη διοίκηση της ομάδας μας.
Δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα σε οποιοδήποτε γήπεδο, χτίζουμε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και απαιτούμε από κάθε εμπλεκόμενο στο πρωτάθλημα ίση και δίκαιη μεταχείριση. Πρωταγωνιστές στο γήπεδο είναι οι ποδοσφαιριστές και αυτοί και μόνο απαιτούν εύλογα το σεβασμό όλων.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ομάδας του Παναγροτικού για τη φιλοξενία και αναλαμβάνουμε την όποια ευθύνη μας αντιστοιχεί για τα μπουκάλια που ρίχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο από μερίδα φιλάθλων μας κατά την επίτευξη του νικητήριου γκολ των γηπεδούχων. Τέτοιες συμπεριφορές εννοείται ότι είναι κατακριτέες και απαράδεκτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass