Eπαιξε σαν πραγματικός …Ηρακλής

Και πέτυχε τεράστια νίκη με ανατροπή επί του Μακεδονικού με σκορ 3-2! - Εάν κερδίσει και τη Βέροια, μπαίνει δυνατά στη μάχη της παραμονής

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2023 11:10

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε χθες στη Νέα Ευκαρπία ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος με ανατροπή κέρδισε τον Μακεδονικό με σκορ 3-2, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League 2 (Α’ Όμιλος).


Οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας έκαναν μεγάλο παιχνίδι στην επανάληψη, όπως και ο τεχνικός τους, Χρήστος Χατζηλιάδης, που με σπουδαίες κινήσεις έδειξε πως …παίζει και εκείνος μπάλα, κι έτσι κατάφεραν να πάρουν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και εάν κερδίσουν στην επόμενη αγωνιστική τη Βέροια, τότε θα μπούνε δυνατά στη μάχη της σωτηρίας.
Μόλις στο 3’, ο Λόρι Κέρι με κοντινό δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γουναρίδη, πετυχαίνοντας το 0-1.
Ο Μακεδονικός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Λαρισαίου Σάββα Σιατραβάνη στο 11’, από ασίστ του Παναγιωτούδη.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 40’ να φτάσουν στο 2-1, όταν ο Τσουκάνης ήταν εύστοχος στο πέναλτι που κέρδισε ο Ζαφειράκης από τον Γιαννίτση (η συγκεκριμένη φάση ξεκίνησε από οφσάιντ που δεν δόθηκε).
Ο Ηρακλής στην επανάληψη αγωνίστηκε σαν πραγματικός …Ηρακλής και στο 62’, με σκόρερ τον εξαιρετικό Λούκας Γκαρσία, έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Για το γκολ διαμαρτυρήθηκαν οι του Μακεδονικού για οφσάιντ, υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή και στο τέλος ο ρέφερι της συνάντησης κράτησε οκτώ λεπτά καθυστέρηση.
Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη… Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τασιούλης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, από ωραία πάσα του Κώστα Καμπέρη, νίκησε τον Γουναρίδη για το 2-3 στο 81’.
Στον επιπλέον χρόνο δεν άλλαξε κάτι, με τον Ηρακλή να σημειώνει μία πολύτιμη νίκη και πλέον η ψυχολογία έχει ανέβει κατακόρυφα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Διαιτητής ήταν ο κ. Τσιάρας (Καβάλας), που είχε συνεργάτες τους κ. Καρασαββαΐδη, Σακάλογλου, από την ίδια Ένωση.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (90’ Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (80’ Γαρύφαλλος), Ζαφειράκης (80’ Μιλισάβλιεβιτς), Σιατραβάνης, Σιμόνι (90’ Σαραντίδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρι, Χατζής, Μπόσιο (58’ Τασιούλης), Λίταινας (94’ Ζαφειρίου), Γκαρσία (94’ Συρεγγέλας), Κάσας (90’ Μπάμης).

 

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ
Κι ενώ η νίκη επί του Μακεδονικού έφερε χαρά στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, μια τυχαία συνάντηση κατά την επιστροφή της στον Κορινό με τον νέο πρόεδρο της Super League 2 κ. Μαρτσούκο, δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας όσον αφορά το να βρεθεί λύση μεθαύριο Τετάρτη και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κανονικά. Στη σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων», επισημαίνονται τα εξής: «Η Διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Μακεδονικού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και να είναι σίγουροι ότι θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.
Πέρα από τα αγωνιστικά της ημέρας και τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί ενός πολύ δύσκολου και μαχητικού αντιπάλου, θα θέλαμε να σταθούμε στα τεκταινόμενα της Super League 2, αφού παρότι η αγωνιστική δράση ξεκίνησε δεν γνωρίζουμε ούτε αν θα συνεχιστεί ούτε αν θα εξευρεθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι.
Μετά τα τραγελαφικά γεγονότα που ζήσαμε κατά τη διάρκεια των εκλογών αναμένουμε με αγωνία τη συνεδρίαση της επόμενης Τετάρτης για να δούμε τα αποτελέσματα των επαφών του νέου προέδρου κου Μαρτσούκου Πέτρου.
Αν και σήμερα κατά την τυχαία συνάντηση της αποστολής της ομάδας που επέστρεφε, στον Κορινό, με τον νέο πρόεδρο κο Μαρτσούκο, φάνηκε να υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην εξεύρεση των χρημάτων από χορηγίες εταιρειών που αναζητά, αλλά και η «δήλωσή του» ότι αν δεν καταφέρει να φέρει τα χρήματα θα παραιτηθεί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass