Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2023 11:00

ΕΠΟ: Ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής

Σε ένδειξη πένθους και στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η ΕΠΟ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις της το διήμερο 4-5 Μαρτίου.


Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι πριν από την έναρξη των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής (4 και 5 Μαρτίου 2023) όλων των διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών».

 

Αναβάλλεται ο 4ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΠΕΔ Θεσσαλίας, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, την Τοπική Κοινότητα και τον Σύλλογο Γυναικών Κραννώνα, καθώς και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, ανακοινώθηκε η αναβολή του 4ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου που ήταν προγραμματισμένος για μεθαύριο Κυριακή 5 Μαρτίου, λόγω της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει τη χώρα, ύστερα από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας θα ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Οι διαιτητές των «μικρών» της ΑΕΛ

Τα παιχνίδια των «μικρών» της ΑΕΛ που θα διεξαχθούν αύριο και την Κυριακή, ορίσθηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
ΑΥΡΙΟ (4/3)
Κ-15
11:30 Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» Βόλος-ΑΕΛ: Κωνσταντίνος Παγωνόπουλος, Γεώργιος Καρακίτσιος, Ελένη Γκατζούνα (Θεσσαλίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ (5/3)
Κ-17
13:00 Γηπ. ΕΠΣ Ηπείρου ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ: Αικατερίνη Κυριαζή, Νικόλαος Τσιάρας, Ευθυμία Βλαχοπούλου (Ηπείρου), παρ. Δημήτριος Κωνσταντίνου (Άρτας)
Κ-19
11:00 Δημ. Ανάβρας ΑΕΛ-Αναγέννηση Κ.: Ιωάννα Συναίτη, Ηλίας Κίττος, Κωνσταντίνος Τασιόπουλος (Θεσσαλίας), παρ. Θεόδωρος Καραμπούλας (Λάρισας)

 

Νέα Σχολή Διαιτητών Πετοσφαίρισης

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας θα λειτουργήσει νέα σχολή διαιτησίας 11-12/3 και 18-19/3 και τα μαθήματα του σεμιναρίου θα γίνουν διαδικτυακά.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή είναι τα ακόλουθα:
*Απολυτήριο Λυκείου ή Αντίγραφο Πτυχίου ή Βεβαίωση Σπουδών.
*Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης.
*Φωτοτυπία Ταυτότητας (Ηλικία 18-55 ετών).
*Όσοι/-ες ενδιαφέρονται για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6980-796.974 και 6974-732.864, καθώς και στο email: sydekel@gmail.com.

 

Αναβλήθηκε η χοροεσπερίδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο Σάββατο 4/3/2023 χοροεσπερίδας, λόγω του πένθους στο οποίο βρίσκεται όλη η χώρα από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία της χοροεσπερίδας.


Αρχαιρεσίες στον ΕΣΑΚΕ στις 20 Μαρτίου

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μετρά ήδη δύο θητείες στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ, με τη Λίγκα ν’ ανακοινώνει χθες την ημερομηνία διενέργειας αρχαιρεσιών. Συγκεκριμένα, οι ΚΑΕ-μέλη του ΕΣΑΚΕ θα ψηφίσουν για πρόεδρο στις 20 Μαρτίου. Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρονται τα εξής: «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη χθεσινή (2/3) συνεδρίασή του οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου μετά την ολοκλήρωση της διετούς θητείας του απερχόμενου ορίστηκαν για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass