Πρώην προπονητής της ΑΕΛ προσλήφθηκε στη Μίντιλαντ

Ο ΧΑΡΗΣ ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΙΣ Κ-17 ΚΑΙ Κ-19

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2023 12:25

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ πήγε στη Δανία και συγκεκριμένα στην 6η ομάδα του πρωταθλήματος, τη Μίντιλαντ, που έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Δανίας.


Ο λόγος για τον Χάρη Μηνογιάννη που δούλεψε για δύο χρόνια ως προπονητής τερματοφυλάκων της Κ-19 και Κ-17 της ΑΕΛ, ενώ συνεργάστηκε με τον τότε προπονητή τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας της Λάρισας, Γιώργου Φουσέκη.
Συνεχίζει στη Δανέζικη ομάδα την παράδοση των Ελλήνων προπονητών τερματοφυλάκων στη συγκεκριμένη ομάδα αφού λίγα χρόνια πριν βρισκόταν ένας ακόμα Έλληνας ο Γιώργος Ερμίδης.
Όσο για το πώς πήγε στη Μίντιλαντ σε συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική ιστοσελίδα ανέφερε: «Η συνομιλία μου με την ομάδα και αργότερα η πρόταση, προέκυψαν σε μια περίοδο που ήμουν σε εντατική αναζήτηση για σύλλογο στο εξωτερικό. Όπως περιέγραψα παραπάνω, τόσο κατά την διάρκεια της πανδημίας όσο και μετά, υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Εξαιτίας αυτού, η αναζήτηση εργασίας σε άλλη χώρα ήταν μονόδρομος. Η ομάδα της Μίντιλαντ ήταν μία από τις οποίες είχα στείλει το βιογραφικό μου, αν και είχα περάσει από πολλές συνεντεύξεις μέχρι εκείνο το σημείο και υπήρχαν ήδη κάποιες άλλες προτάσεις, ήξερα ότι η συνομιλία που είχα μαζί τους ήταν ξεχωριστή.
Υπήρχε μια αμοιβαία ταύτιση όσον αφορά τον τρόπο που αντιλαμβανόμασταν τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και πολύ καλό κλίμα κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μας. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση, την οποία φυσικά αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά. Τα πρώτα άτομα που χάρηκαν στο άκουσμα των ευχάριστων αυτών νέων ήταν η οικογένειά μου και φυσικά οι φίλοι μου οι οποίοι ήξεραν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις τις οποίες είχα αντιμετωπίσει στην Ελλάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass