Γκολ και θέαμα στη βροχή

*ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣNΛ Κ-14 ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2023 13:30 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Μαρ 2023 23:04

Έβρεχε… γκολ χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Νίκης Μιχαήλ, όπου σε φιλική αναμέτρηση αγωνίστηκαν η Μικτή της ΕΠΣNΛ Κ-14, με την αντίστοιχη ομάδα Κ-14 της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.


Οι «βυσσινί», καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης (σ.σ. ο αγώνας ήταν διάρκειας συνολικά 70’), επικράτησαν της Μικτής με 5-1, σε ένα ματς όπου όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν και πρόσφεραν καλό θέαμα.
Ο ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Τσέτσιλας είχε την ευκαιρία να δει και παιδιά που δεν έπαιξαν στους επίσημους αγώνες των Μικτών, αλλά μπορεί να τους επιλέξει στα επόμενα παιχνίδια, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και πολλές φορές έκανε τις απαραίτητες επισημάνσεις, όταν έβλεπε να γίνονται λάθη και βεβιασμένες ενέργειες.
Έκανε λοιπόν συνεχόμενες αλλαγές, για να δει πού μπορούν οι παίκτες να προσφέρουν και φυσικά το σκορ δεν έχει και τόσο σημασία, καθώς σε αυτούς τους αγώνες το ζητούμενο είναι τα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής για να δείξουν τις δυνατότητές τους.
Υπολογίζει, λοιπόν, σε όλους τους ποδοσφαιριστές ο Μακρυχωρίτης τεχνικός και αναμένεται να γίνουν και άλλα παρόμοια φιλικά παιχνίδια, ώστε να αξιολογούνται οι παίκτες και να βλέπει την αγωνιστική ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται.
Από την άλλη πλευρά, η πολύ καλή δουλειά του Γιάννη Βασιλείου στην ΑΕΛ και η σεμνότητα που τον διακρίνει και ως προπονητή φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου η ομάδα παρουσίασε ένα ομοιογενές και με σοβαρότητα σύνολο.ΤΑ ΓΚΟΛ
Η ΑΕΛ προηγήθηκε 1-0 με ωραίο σουτ του Τσούμαρη στο 10’ και πέντε λεπτά μετά, στο 15’, από θαυμάσια πάσα του σκόρερ, ο Τζάρτας βγήκε τετ-α-τετ και νίκησε για δεύτερη φορά τον Τσίντζηρα, πετυχαίνοντας με σουτ το 2-0.
Ο Αναγνώστου στο 25’ εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση του γκολκίπερ της Μικτής και δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να σημειώσει το 3-0.
Στο 32’ η Μικτή είχε την ευκαιρία με τον Τουρσουνίδη να μειώσει σε 3-1, όμως, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στο 35’ ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να μειώσει με πλασέ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη, η Μικτή μείωσε σε 3-1 στο 50’ με δυνατό σουτ του Ρακιτζόγλου, αλλά στο 62’, με απευθείας χτύπημα φάουλ, ο Τζάρτας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.
Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, στο 68’, ο Τζήμας από δεξιά κέρδισε την μπάλα και πλάσαρε στην κλειστή γωνία, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε το φιλικό ο Δημήτρης Δίχρης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ Κ-14 (Δημήτρης Τσέτσιλας): Τσίντζηρας, Μιχαλόπουλος, Τρουβάς, Ντάνας, Γδούπας, Κούρτης, Ανυφαντής, Τουρσουνίδης, Πίτσης, Οδυσσέας Θάνος, Φίλιππος Θάνος.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπαντούλης, Ρακιτζόγλου, Ευαγγέλου, Δέλλας, Σπανός, Αρβανίτης.
ΑΕΛ Κ-14 (Γιάννης Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αγραφιώτης, Αμίτσας, Παλλίδης, Φετφατζής, Σφόρτσας, Βασιλείου, Τζιάρτας, Αναγνώστου, Μπακογιάννης, Τσούμαρης.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Τζήμας, Τσιανάβας, Πατσίκας, Χρυσόπουλος.
*Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ, η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΝΛ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 8 Μαρτίου στη Λάρισα την αντίστοιχη της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass