Γλυκάθηκαν και παίζουν…

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2023 11:05

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή της βασιλόπιτας για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή σταδιοδρομία στις αθλητικές και τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις, εξύμνησε τον προπονητή κ. Τσέτσιλα για το ήθος, την αμεροληψία, τις προπονητικές του ικανότητες, αλλά και για τις παιδαγωγικές του δεξιότητες.
Στην εκδήλωση (πέραν του προέδρου της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτη Δ.) παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γκρίμπας Α., το μέλος της Επιτροπής κ. Μερτζανίδης Κ., ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Γκουτζαμάνης Ι. και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Μίχος Ν.
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά και τους χορηγούς των μικτών ομάδων οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα για να έχουν οι ομάδες ό,τι χρειάζονται.
Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να καλωσορίσει στην οικογένειά της την εταιρεία «Delopoulos Trans». Ο όμιλος εταιρειών «Delopoulos Trans» είναι ο μέγας χορηγός των μικτών και, μέσω της εταιρείας του SPORT TRAVEL, οι ομάδες των μικτών θα πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους για όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης παρουσίασε με την εκπρόσωπο της εταιρείας του Ομίλου «DELOPOULOS TRANS» κ. Αγορογιάννη Α. τη νέα εμφάνιση των μικτών. Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας, με τους τυχερούς να κερδίζουν από μία δωροεπιταγή για το κατάστημα αθλητικών ειδών Cougar. Στην ομάδα της Κ-16 τυχερός αναδείχθηκε ο Kουπατσιάρας από την Πελασγιώτιδα, ενώ στην Κ-14 ο Γδούπας από τον Απόλλωνα Λάρισας.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Στο αγωνιστικό κομμάτι των μικτών, ο κ. Τσέτσιλας Δημήτρης καλεί τους παρακάτω παίκτες της Κ-14 και Κ-16 να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 15/2/2023 και ώρα 10.30 (Κ14) και 12.30 (Κ-16) στα αποδυτήρια του ΑΛΚΑΖΑΡ για τους αγώνες με την ΕΠΣ Καρδίτσας. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι 12.00 για την Κ-14 και 14.30 για την Κ16 στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ.
Κ-14
Καραστέργιος (Ακαδημία Τυρνάβου) Τενεκές, Μπουρντένας, Κανάκης, Ντάνας, Τοπουζίδης (Ατρόμητοι Θύελλα) Ζτούπης, Παπαδήμας, Τσανούκας, (Ηρακλής Λάρισας) Τζάρτας, Βασιλείου (Ερ.ΑΕΛ), Κούρτης, Ρακιτζόγλου (Νίκη Μιχαήλ) Θάνος Φιλιπ. (Τύρναβος 2005), Μπαντούλης (Παναγροτικός), Γδούπας (Απόλλων Λάρισας), Καλογιάννης (Δήμητρα Γιάννουλης), Ανυφαντής (Πελασγιώτιδα), Δέλλας ,Τσίντζηρας (Ολύμπικ)
Κ-16
Μουλτσιάς, Δριστέλας (Οικονόμος Τσαριτσάνης) Γκανάτσας (Φαλανιακός) Τσιακμάκης, Δαλιός, Καραμάνης, Καγκελάρης, Παπαδάκος, Μαξακούλης (Αστραπή Ν. Πολιτείας) Κουτσαηλίας, Μεσσής, Νταφόπουλος, Πατζιατζής (Ηρακλής Λάρισας) Μπιώτης, Σαΐτης, Τσιτσώνης (Ερ. ΑΕΛ) Κουπατσιάρας (Πελασγιώτιδα) Αρσένης, Δαούλας (Δήμητρα Γιάννουλης) Ραζακιάς (Ομόνοια).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass