ΕΠΣΛ

Εγκρίθηκαν από τα σωματεία οι απολογισμοί της διοίκησης

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2023 11:05

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝ Λάρισας με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2022.


Τη Συνέλευση άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος, αφού ενημέρωσε το σώμα ότι πλέον η Γ.Σ. εγκρίνεται από τη ΓΓΑ και τα σωματεία που έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται πρέπει να είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο, παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό στην πρώτη πλήρως αγωνιστική χρονιά μετά την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω του Covid-19.
Όσον αφορά τις οικονομικές βοήθειες που παρείχε η ΕΠΣΝΛ προς τα σωματεία της, σε αυτές περιλαμβάνονται οι δωρεάν δηλώσεις συμμετοχών, η εξισορρόπηση των εξοδολογίων των διαιτητών μέσω της κάλυψης της διαφοράς από την ίδια την Ένωση, έτσι ώστε ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σωματεία να πληρώνουν τα ίδια οδοιπορικά με αυτά του αστικού ιστού, καθώς και η δωρεάν παρουσία στα γήπεδα των παρατηρητών αγώνων.
Όσον αφορά τους διαιτητές, σημαντική είναι η προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση μέσω συνεχούς επιμόρφωσης από τις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, αλλά και μέσω της προσθήκης δύο νέων μελών στην Επιτροπή Διαιτησίας.
Ο Πρόεδρος, τέλος, επισήμανε το μοναδικό προνόμιο που παρέχει η ΕΠΣΝΛ προς τα σωματεία και το οποίο δεν υπάρχει σε καμία άλλη Ένωση πανελληνίως σχετικά με τις δωρεάν φυσικοθεραπείες, αλλά και την κάλυψη των εγχειρήσεων.
Στον οικονομικό απολογισμό ο κ. Μπουχλαριώτης επισήμανε ότι από την πρώτη μέρα ανάληψης της Διοίκησης έχει ξεκινήσει συνεργασία με Ορκωτό Λογιστή για τον σωστό και αμερόληπτο έλεγχο των οικονομικών, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε η έκθεση της Επιτροπής από τον κ. Μωυσίδη Παναγιώτη, πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Διοικητικός Απολογισμός 2022, Οικονομικός Απολογισμός 2022, Οικονομικός Προϋπολογισμός 2023 και Έκθεση Εξελικτικής Επιτροπής εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Τα σωματεία από πλευράς τους στάθηκαν, κυρίως, στο θέμα του μητρώου της ΓΓΑ και αναφέρθηκαν στα θέματα διαιτησίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και στην ύπαρξη απινιδωτών στα γήπεδα.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, όπου τυχεροί αναδείχθηκαν οι ομάδες του Τυρνάβου 2005, Αναγέννησης Ευαγγελισμού και Ερασιτέχνης Απόλλων Λάρισας.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδης πρότεινε στο σώμα να τηρηθεί στην επόμενη αγωνιστική ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Σύρια, το οποίο έγινε δεκτό ομόφωνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass