Πρωταθλήτρια χειμώνα η Α.Ε. Κιλελέρ

ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΕ 2-1 - ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ 90’+7’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2023 11:02

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η Α.Ε. Κιλελέρ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-1 και έκοψε πρώτη το νήμα του α’ γύρου στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων καρδιοχτύπησε μέχρι να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Σμόλικα Φαλάνης κάτι που πέτυχε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με «χρυσό» σκόρερ τον Κούλπα.


Το Μαυροβούνι επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-1 τον Δαμασιακό, ο Φαλανιακός κατάφερε στο 90’+1’ να βρει τη λύση απέναντι στον Παναγροτικό (1-0), ενώ ο Οικονόμος «σκόνταψε» στο Μακρυχώρι, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 με τον τοπικό Αετό.
Οι Γόννοι πέτυχαν τη νίκη της ημέρας με το εμφατικό 5-1 επί του Τυρνάβου, ενώ πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε η Πελασγιώτιδα μέσα στο Βλαχογιάννι κερδίζοντας με 3-0 την τοπική Δόξα. Τέλος, στο Συκούριο Κίσσαβος και Μελισσοχώρι αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

Γόννοι-Τύρναβος    5-1
Αχιλλέας Φ.-Σμόλικας    1-0
Δαμασιακός-Μαυροβούνι    1-2
Βλαχογιάννι-Πελασγιώτιδα    0-3
Συκούριο-Μελισσοχώρι    0-0
Μακρυχώρι-Οικονόμος    0-0
Κιλελέρ-Δήμητρα Γιάνν.    2-1
Φαλανιακός-Παναγροτικός    1-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κιλελέρ    51-7    42
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Αχιλλέας Φ.    48-9    40
3. Μαυροβούνι    34-13    34
4. Φαλανιακός    17-18    25
5. Δαμασιακός    22-13    24
6. Οικονόμος    19-17    23
7. Γόννοι    20-20    22
8. Δήμητρα Γιαν.    11-15    21
9. Παναγροτικός    33-28    21
10. Βλαχογιάννι    18-25    16
11. Σμόλικας    16-22    14
12. Συκούριο    13-28    14
13. Πελασγιώτιδα    19-29    13
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14. Μακρυχώρι    11-29    11
15. Μελισσοχώρι    13-28    10
16. Τύρναβος    11-55    4

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2, 15:00)
Φαλανιακός    -    Κιλελέρ
Δήμητρα Γιάνν.    -    Γόννοι
Παναγροτικός    -    Βλαχογιάννι
Τύρναβος    -    Δαμασιακός
Πελασγιώτιδα    -    Συκούριο
Μαυροβούνι    -    Αχιλλέας Φ.
Μελισσοχώρι    -    Μακρυχώρι
Οικονόμος    -    Σμόλικας

 

 

Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ    2
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.    1
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Α.Ε. Κιλελέρ, καλύτερη κατά διαστήματα, κέρδισε τη Δήμητρα Γιάννουλης που προσπάθησε φιλότιμα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με 2-1.
Στο 26’ ο Τσακίρης με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 50’ ο Καρέλας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Το νικητήριο γκολ για τους πρωτοπόρους, σημείωσε στο 61’ με κεφαλιά ο Χασομέρης.
Ευκαιρίες από το Κιλελέρ έχασαν στο 42’ ο Τζέκα με σουτ που έστειλε την μπάλα άουτ και στο 85’ ο Χριστοδούλου που σούταρε, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βιλανάκη.
Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Καρακώστας, Μπλιώνας.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β., Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής (53’ Χασομέρης), Πανταζής, Παπαγεωργίου Θ., Τζέκα, Γκουγκουλιάς (75’ Αργύρης), Αναγνώστης (60’ Χριστοδούλου).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Δ. Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Αρσένης, Κουρούτσαλης, Αλατάς, Ματσικόπουλος, Κορλός (70’ Αθανασιάδης) , Γκαλγκανόπουλος, Εμμανουήλ (21’ λ.τ. Χατζηγρηγορίου), Καρέλας ( 70’ Δαούλας), Νάστας (77’ λ.τ. Βασιλόπουλος), Καρβούνης.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    1
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    0
Στο 90’+7’ έσωσε την παρτίδα ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος με «χρυσό» σκόρερ τον Κούλπα έκαμψε την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης με 1-0.
Οι γηπεδούχοι που δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως με τους Γκαραλιάκο και Ματούλα.
Στο 75′ ο Γκαραλιάκος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Κουρτεσιώτης έκανε το σουτ, ο Παπαγιάννης έδιωξε πάνω στη γραμμή, με τους ανθρώπους του Αχιλλέα να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Ο Σμόλικας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90’+2’ όταν ο Χαρισούλης βρέθηκε απέναντι στον Σταυράκη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα αντέδρασε σωτήρια.
Τελικά, κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας, στο 90’+7′ ο Κούλπας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκαραλιάκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μίχος, Σκριάπας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κ. Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Χατζηλιάδης, Κούλπας, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Τσατσελάρι (46′ Κερμελίδης), Λάιος, Ματούλας, Παπακωνσταντίνου (46′ Φουρίκης), Πασσιάς (65′ Καραλούλης), Γκαραλιάκος.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Πολύζος, Μπαρούτζας, Πάτσης, Πονήρος, Έργκι, Χατζούλης, Γούτος, Γκιόνα, Χαζίζι, Νιεπέτρι (Μπάκος, Χαρισούλης, Ντανίκας Θ., Ντανίκας Ρ.).

 

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    1
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    2
Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για το Μαυροβούνι που έκαμψε στο Δαμάσι την αντίσταση του τοπικού Δαμασιακού με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με το πλασέ του Μπέτση, μετά από ασίστ του Φακίτσα, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 43’ με τον Δεληχά, με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Λέτσιου (1-1).
Τη νίκη στο Μαυροβούνι έδωσε στο 62’ ο Θάνος με ψηλοκρεμαστό πλασέ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-2.
Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Αναστασίου, Σούλης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φ. Πλίτσης): Γεωργούλας, Λέτσιος Στ., Μουσιάρης Θ. (76’ Νταμπαλέτσιος), Μπακαΐμης Στ. (60’ λ.τ. Κυρατζής), Καρακάνος, Ιωαννίδης, Μπακαΐμης Χρ. (60’ Δημητρέλης), Τσιάλτας (76’ Πλίτσης Δ.), Μουσιάρης Δ. (82’ λ.τ. Πέτρου), Δεληχάς, Σάρα.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Σκαφιδάς, Κουκούτσης, Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Τατσέλος, Μπέτσης (85’ Ριζόπουλος Δ.), Ακριβόπουλος (35’ λ.τ. Θάνος), Πράπας (55’ Σπανός), Φακίτσας.

 

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    1
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    0
Το «χρυσό» γκολ του Κυρίτση στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στον Φαλανιακό που υποδέχτηκε τον Παναγροτικό (1-0). Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, φτωχό σε φάσεις και αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Σημείο κλειδί του αγώνα η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δ. Μανακούσιου στο 60’ που έδωσε στους γηπεδούχους αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο, έστω και την τελευταία στιγμή, αξιοποίησαν για να φτάσουν στη νίκη.
Ένα καλό κοντινό σουτ του Δ. Μανακούσιου για τον Παναγροτικό στο 11’, κάτι αντίστοιχο από την πλευρά των γηπεδούχων στο 18’ με τον Κυρίτση, μία κοντινή κεφαλιά του Πετράκη στο 29’ που πέρασε ελάχιστα άουτ και ένα καλό σουτ του Γκουντίκα που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ήταν κάποιες καλές στιγμές του αγώνα πριν το 40ό λεπτό στο οποίο σημειώθηκε η πιο επικίνδυνη φάση, όταν το δυνατό σουτ του Γκανάτσα, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ με εντυπωσιακή επέμβαση ο Νικολακούλης.
Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο μπροστά και από τις δύο εστίες, καθώς οι όποιες επιθετικές προσπάθειες δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Έτσι, στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, ο Κυρίτσης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το τελικό 1-0.
Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Δεδικούσης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν., Πάνου, Στάμος, Πανταζής, Γκανάτσας, Κυρίτσης, Καρακίτσιος, Ανατολίτης (77’ Ευαγγελούλης), Τσιάκος, Ντανίκας (68’ Μπλάνας).
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γ. Μάτος): Νικολακούλης, Σώκος, Μνακούσιος Θ. (73’ Πετράκης Χρ.), Ψαρούλης, Παπακώστας, Περήφανος, Γκανάβας, Γκουντίκας, Παπακώστας, Πετράκης Μ. (63’ Παπαθανασίου), Μανακούσιος Δ.

 

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ     0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    0
Η «λευκή» ισοπαλία επισφράγισε τις προσπάθειες των παικτών του Αετού Μακρυχωρίου και του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο φινάλε του πρώτου γύρου, ένα αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν από νωρίς την επίτευξη ενός τέρματος για να «ξεκλειδώσουν» την αμυντική γραμμή της ομάδας του Κώστα Κολομητρούση, αλλά παρέμειναν αναποτελεσματικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα (7’), ο Τσούτσας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Τσικρίκη, αλλά ο τελευταίος απέτρεψε το γκολ, ενώ στο 16’ -σε μία φάση διαρκείας- το αρχικό σουτ του Τσούτσα απέκρουσε ο Τσικρίκης, στη συνέχεια η προσπάθεια του Βλαχάκη κόντραρε στα σώματα και το σουτ του τελικού αποδέκτη Πούτα μπλόκαρε ο Τσικρίκης. Στο 35’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χύσα, ο Πέππας βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή, αλλά το βεβιασμένο σουτ που έπιασε έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 39’ ο Τσαπατόρης έφυγε στην αντεπίθεση, προσπάθησε να αποφύγει τον εξερχόμενο Νούσια, αλλά τη στιγμή που ήταν έτοιμος να σουτάρει προς την εστία ανακόπηκε υποδειγματικά από τον Μιφτάρι σε πλάγιο.
Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο, παρά τις διορθωτικές κινήσεις που πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπακογιάννης, και στο 69’ το διαγώνιο σουτ του Τσούτσα από αριστερά κατέληξε άουτ, ενώ στο 80’ το σουτ του Γανού εκτός περιοχής εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Τσικρίκης. Στο 89’ επικίνδυνο σουτ του Δραχαλίβα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ενώ στο 90’ σε γύρισμα του Τσούτσα η μπάλα βρήκε το χέρι αμυνομένου, κάτι που δεν θεωρήθηκε παράβαση από τον διαιτητή Αδάμο Κουκούλη.
Στο 82’ σημειώθηκε ένταση και τρίλεπτη διακοπή του παιχνιδιού, όταν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο εκπρόσωπος του Αετού, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε για απώθηση και εξύβριση αντιπάλου ποδοσφαιριστή.
Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Δεληγιάννη, Βασιλός
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γιαννακόπουλος, Γραβάνης (85’ Χοτάι), Παπανικολάου, Πέππας, Μπλάντας, Καζάκος, Λάλλας, Χριστοδουλόπουλος (73’ Κυρίτσης), Χύσα (89’ Μητσογιάννης), Τσαπατόρης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης - Ν. Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας (58’ Καραμπίνας), Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Νικολακούλης, Γανός, Τσούτσας, Πούτας (46’ Γκόλτσιος), Δ. Μουλτσιάς (58’ Δριστέλας), Στ. Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

 

ΓΟΝΝΟΙ    5
ΤΥΡΝΑΒΟΣ    1
Εύκολη επικράτηση για τον Όλυμπο Γόννων όπως καταδεικνύει το τελικό 5-1 επί του Τυρνάβου. Το 1-0 έγινε στο 7’ με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου και ακολούθησαν τα τέρματα των Κίτσιου (18’), Σεριφη (28’), Γαγάρας (45’) και Ζαϊρέ (51’), ενώ το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 76’ με αυτογκόλ του Μπούμπουλη.
Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Κοτούμπας Δ., Ντανταλής
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Τσιντζιλώνης, Μπούμπουλης Αθ., Ζαϊρές Γ. Μπούμπουλης Ευαγ. (72′ Παύλου), Σερίφης (64′ Ριζούλης), Μπουζούκας, Γαγάρας, Μάντζαρης (64′ Αλεξόπουλος), Κολτσίδας (46′ Ζαϊρές Β.), Κίτσιος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αργυρούλης): Χισκουρτάι, Φούντας (46’ Ματράκης), Παπαγεωργίου, Λέτσιος, Σιούτης, Καρράς, Μπαλκούρας, Παππάς, Γαλάρας (80’ Ζώγκος), Κατσαρός (87’ Μούτσο), Τσέσμα (46’ Λάζος).

 

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ    0
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    3
Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Πελασγιώτιδα με 3-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου και κέρδισε πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αποφασισμένοι και αποδείχτηκαν ουσιαστικοί παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Έτσι, στο 43’, ο Χριστοδουλάτος μετά από κάθετη μπαλιά του Φώλια, βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-1.
Στο 62’ μετά από σέντρα του Τσέλα από τα δεξιά, ο Παληγιάννης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο σημείωσε αυτογκόλ για να γίνει έτσι το 0-2.
Το 0-3 διαμόρφωσε στο 65’ ο με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Ι. Δάσσιου.
Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Ακρίβος, Μπατζιανούλης.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χαρ. Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράντζας, Κυπαρίσσης, Αθανασούλης, Λάκης (15’ λ.τ. Κοντοθανάσης, 60’ λ.τ. Νέτζο), Φακίτσας (80’ Παπανικολάου), Γκουρομπίνος Μ., Γελαλής, Ιωαννίδης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας, Ιορδανίδης, Δάσσιος Ι. (78’ λ.τ. Νικούλι), Κουτσικούλης, Φώλιας, Χριστοδουλάτος (50’ Τσέλα), Δάσσιος Δ., Γελαλής (75’ Ντογκάνι), Κουσιώρας, Οσμάνι (78’ Χολέβας).

 

ΣΥΚΟΥΡΙΟ    0
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ    0
Χωρίς γκολ έληξε και το παιχνίδι στο Συκούριο ανάμεσα στον Κίσσαβο και τον τοπικό Αστέρα Μελισσοχωρίου. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Κώτσια, Τζιούρα και Ραμάι με μεγαλύτερη στιγμή το δοκάρι του Κουλουκτσή στο 34’, ενώ διαμαρτύρονται για το γκολ του Κώτσια στο 25’ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν περισσότερο στην επανάληψη και στο 75’ θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη όταν σε διπλή ευκαιρία των Καφαντάρη - Νούσια, ο Χάμος έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Οι δύο ομάδες τέλειωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Κορδέλας (88’) και Αβδουλάς (90’+1’).
Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Νάκας, Ρουπέλας
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Λιόγκας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Χάμος, Πολάκης, Νεμπεγλέρας (62’ Πλιάγκας), Κορδέλας, Ραμάι (80’ Φαρμάκας), Κώτσιας, Τζιούρας (62’ λ.τ. Καραποστόλης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μ. Αλεξούδης): Κουκούτσης, Ζδράλης Β., Βογιατζής, Κολοβός, Αβδουλάς, Νούσιας, Παραφέστας, Περδίκης (75’ Αγγελακόπουλος), Νικόλι (82’ Χατζής), Καφαντάρης, Καραμάνος.

 

Κόβουν πίτα Δωτιέας και Ακαδημία

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ

Τη βασιλόπιτα θα κόψουν η ομάδα του Δωτιέα και της Ακαδημίας του Συλλόγου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο κτήμα «Νεφέλη» στην Αγιά.
Θα γίνει παράλληλα και παρουσίαση της φανέλας, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος στην εκδήλωση με πλούσια δώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass