Προσηλωμένη στον στόχο της η ΑΕΛ

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2023 11:00

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (13:45) στο στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Α’ Όμιλο. Ένα ακόμα βαθμολογικό ντέρμπι για τους «βυσσινί», που βλέπουν μόνο νίκη στην προσπάθειά τους να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της ανόδου.


Το θετικό για τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη είναι ότι δεν θα έχει ιδιαίτερες απουσίες, δηλαδή όλοι οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεσή του, με μοναδική εξαίρεση τον τιμωρημένο Γκοτζαμανίδη. Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός των «βυσσινί» θα έχει περισσότερες λύσεις σ’ ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί. Σε ό,τι αφορά την αρχική 11άδα και το αγωνιστικό σχήμα, δεν αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.
ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Κρίσιμο θα είναι το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, με κύριο θέμα την κατανομή των χρημάτων του Στοιχήματος και το μειωμένο ποσό που θα λάβουν οι ομάδες της κατηγορίας (70.000 ευρώ) σε σχέση με το αρχικό ποσό (170.000 ευρώ). Από την πλευρά της Super League 2 υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και είναι πολύ πιθανό να ληφθεί απόφαση για προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΟΥΣΤΑ
Ο Κρίστιαν Κούστα, που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΑΕΛ, είναι από χθες και επίσημα παίκτης του ΠΟΤ Ηρακλή, καθώς οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του.
«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού επιθετικού Κρίστιαν Κούστα. Γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1997, έχει ύψος 1,89, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός σε ομάδες της Super League 2 (Αιγινιακός 30 συμμετοχές - 4 γκολ / Α.Ε. Καραϊσκάκης 16 συμμετοχές - 3 γκολ) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στη Σλοβακία (Zeplin Mihalovce Α’ Εθνική 32 αγώνες - 6 γκολ). Ακολούθησε ο Ο.Φ. Ιεράπετρας στη Super League 2, όπου αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πετυχαίνοντας 5 γκολ. Τελευταίος του σταθμός η Λάρισα, έχοντας συνολικά 14 συμμετοχές με 2 γκολ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Η 14η αγωνιστικη
της Κ-19 Super League 2
Tο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ-19 Super League 2 στον Α’ Όμιλο έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 4/2
Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου (12:00)
Π.Ο.Τ. Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας (12:00)
Αλμωπός Αριδαίας-Θεσπρωτός (15:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2
(Γήπ. Ανάβρας) ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας (11:00)
Βέροια Ν.Π.Σ.-Διαγόρας (11:00)
Μακεδονικός-Ηρακλής Λάρισας (12:00)
Ρεπό: Απόλλων Πόντου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass