Κερδίζει έδαφος η συγχρονισμένη κολύμβηση στην πόλη της Λάρισας

*ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΪ *ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΟΥΣΙΑ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2023 12:30

Ο Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες πήρε μια απόφαση ιστορική για τον λαρισινό αθλητισμό το καλοκαίρι, όταν αποφάσισε να ιδρύσει τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης, το οποίο είναι το δεύτερο στη Θεσσαλία και η παρουσία των νεαρών κοριτσιών είναι εντυπωσιακή.


«Μέχρι τώρα έχουμε περίπου 30 κορίτσια και φιλοδοξούμε ότι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πάνω από 50. Κάνουμε ένα καινούργιο τμήμα, που η Λάρισα το αγκάλιασε, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με την τεχνική κολύμβηση. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουν στην πόλη όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου». Αυτά μας είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παύλος Νούσιας, και πρόσθεσε ότι «το μόνο παράπονό μας είναι που δεν έχουμε ηχεία νερού, ελπίζουμε όμως κάποια στιγμή να τοποθετηθούν είτε από την Πολιτεία είτε από κάποιον άλλο φορέα». Προπονήτρια στην ομάδα είναι η Δέσποινα Θεοδωρίδου που εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ το 2000 μαζί με τη Χριστίνα Θαλασσινίδου στο συγκεκριμένο άθλημα.
Γεννήθηκε στις Σέρρες, όπου ξεκίνησε συγχρονισμένη κολύμβηση το 1987. Από το 1989 που δημιουργήθηκε η πρώτη εθνική ομάδα στο άθλημα ήταν βασικό μέλος της μέχρι και το 2000, με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ στο αγώνισμα του ντουέτου.
Συμμετείχε σε τελικούς Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων από το ξεκίνημα της συγχρονισμένης κολύμβησης στην Ελλάδα, με κορυφαία της διάκριση την 4η πανευρωπαϊκή στη Φινλανδία το 2000. Ως προπονήτρια είχε πολλές διακρίσεις σε αρκετούς συλλόγους, όπου κατά διαστήματα βρισκόταν, και τις περισσότερες φορές η ομάδα της ήταν στα μετάλλια και μάλιστα ως πολυνίκης σύλλογος. Με την Εθνική ομάδα συμμετείχε ως προπονήτρια το 2015 στο Comen Cup στην Ιταλία, στους ευρωπαϊκούς αγώνες το 2015 στο Μπακού, το 2016 στο Comen Cup στο Ισραήλ και στο Λονδίνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες το 2016.
Την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό Κολυμβητήριο ο Α.Ο. Λαρισαϊκός - Τιτάνες έκοψε την πίτα, σε μια εκδήλωση που είχε έντονο μουσικό χρώμα χάρη στον γνωστό dj Γιάννη Καλιμάνη, ενώ παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κώστας Καλαμπάκας, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αλεξούλης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Μόρας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass