Ο Σάββας Σιατραβάνης στον Μακεδονικό

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2023 11:25

Παίκτης του Μακεδονικού είναι και επίσημα ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας και συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρισας.


Ο 30χρονος (24/11/1992) πλάγιος επιθετικός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο συνεπείς μεσοεπιθετικούς της Β’ Εθνικής, με μια καριέρα που ξεκίνησε εντυπωσιακά και συνέχισε με εμπειρίες σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν, από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Σμύρνης ως την Αυστραλία και τους Νιούκασλ Τζετς. Ξεκίνησε τη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας, σκοράροντας μάλιστα απέναντι στον Μακεδονικό (1-0) στη 2η αγωνιστική της φετινής Super League 2. Ο έμπειρος winger σημείωσε 3 γκολ και 4 ασίστ σε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, επιστρέφοντας -σα να μην πέρασε μια μέρα- από την εμπειρία μιας ολόκληρης σεζόν στην 1η κατηγορία Αυστραλίας με τους Νιούκασλ Τζετς.
Η καριέρα του ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΛ, ενώ πολύ μικρός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «βυσσινί». Με καταγωγή από τη Λάρισα, έκανε τον τόπο του περήφανο όταν έγινε ο νεότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι (προκριματικό Europa League απέναντι στην ισλανδική ΚΡ Ρέικιαβικ) σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 22 ημερών.
Ο Σιατραβάνης αγωνίστηκε επίσης και στους Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Παναχαϊκή, Λαμία, Κέρκυρα, Ξάνθη, ενώ είχε υπογράψει στη Νίκη Βόλου και μετέβη ακολούθως στην Αυστραλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass