Ο Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στον Τζόκοβιτς

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2023 8:03

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που είχε διάρκεια δύο ώρες και 59 λεπτά, επικράτησε στον τελικό του Australian Open, του Έλληνα πρωταθλητή με 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5).

Εκτός από το πρώτο Grand Slam -και 10ο (!) στη Μελβούρνη- της χρονιάς, που είναι και το 22ο (σ.σ. όσα έχει κατακτήσει και ο Ράφα Ναδάλ) στην καριέρα του, ο «Νόλε» επέστρεψε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP. Ο Σέρβος πρωταθλητής επέβαλε τον ρυθμό του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αφού πήρε με σχετική άνεση το πρώτο σετ, κατάφερε ν’ ανταποκριθεί στην «αντίδραση» του Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ και να φθάσει τελικά στη νίκη, χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα. Με εξαίρεση ελάχιστα σημεία στο ματς, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στην εμπειρία και στην ανωτερότητα του «Νόλε», ο οποίος από σήμερα θα βρεθεί ξανά στο Νο 1 του κόσμου. Μπορεί να ηττήθηκε με 3-0, αλλά σε κάθε περίπτωση στάθηκε «ως ίσος προς ίσο» απέναντι στον κορυφαίο τενίστα αυτήν την περίοδο κι έναν εκ των κορυφαίων στην Ιστορία του αθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass