Ξεφεύγουν Κιλελέρ και Αχιλλέας Φ.

*Μετά τις εκτός έδρας νίκες που πέτυχαν με 3-1 επί του Παναγροτικού και 3-0 επί του Μακρυχωρίου αντίστοιχα, σε συνάρτηση με την ισοπαλία 1-1 του Μαυροβουνίου με τους Γόννους

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2023 11:30
ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΙΛΕΛΕΡ

Η «ψαλίδα» στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ανοίγει μετά τα αποτελέσματα της χθεσινής 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. ΑΕ Κιλελέρ και Αχιλλέας Φαρσάλων αύξησαν σημαντικά τη διαφορά τους από τον τρίτο ΑΟ Μαυροβουνίου και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου.


Συγκεκριμένα η πρωτοπόρος ΑΕ Κιλελέρ πέρασε από τη Νίκαια με 3-1 επί του Παναγροτικού (σ’ ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης), ενώ ο δεύτερος της κατάταξης Αχιλλέας Φαρσάλων έκαμψε στο Μακρυχώρι την αντίσταση του τοπικού Αετού με 3-0. Στο Μαυροβούνι η ομώνυμη ομάδα «σκόνταψε» απέναντι στον Όλυμπο Γόννων με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 και κατά συνέπεια οι δύο ομάδες έχασαν πολύτιμο έδαφος, σε αντίθεση με τον Σμόλικα που πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του μετά το 1-0 επί του Δαμασιακού.
Χωρίς νικητή έληξε και το ματς στην Τσαριτσάνη ανάμεσα στον τοπικό Οικονόμο και τον Κίσσαβο Συκουρίου (2-2), όπως επίσης και στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» όπου Πελασγιώτιδα και Φαλανιακός μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε έστω και με το φτωχό 1-0 επί του Τυρνάβου να φύγει νικήτρια από τον Αμπελώνα. Τέλος στο Μελισσοχώρι η Δόξα Βλαχογιαννίου επιβλήθηκε του τοπικού Αστέρα με 2-0.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ 3
Τα δύο γρήγορα γκολ στο α’ ημίχρονο έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη χθεσινή νίκη του Κιλελέρ με 3-1 επί του Παναγροτικού το γήπεδο Νίκαιας. Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό κυνήγησαν αυτό που ήθελαν και το πέτυχαν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και το πλήρωσαν.
Έτσι μόλις στο 3ο λεπτό ο Πανταζής κέρδισε πέναλτι από τον Χρ. Πετράκη το οποίο αξιοποίησε ο Χασομέρης κάνοντας το 0-1, ενώ στο 12’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αναγνώστη και την αδυναμία του τερματοφύλακα Νικολακούλη να απομακρύνει τον κίνδυνο, ο Ντιντής στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2 (νωρίτερα στο 6’ είχε χαθεί πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους από τον Βαγενά, που από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε άουτ).
Ο Παναγροτικός που προσπάθησε στη συνέχεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι το κατάφερε στις καθυστερήσεις (46’+1’), όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γκανάβα από τα δεξιά, που απέφυγε δύο αντιπάλους του και έβγαλε την ασίστ, ο Γκουντίκας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2.
Στο 58’ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν το κόρνερ του Γκανάβα απέκρουσε με δυσκολία στο πρώτο δοκάρι ο Κουτσιρίμπας, για να φτάσουμε στο 61’ όταν ο Παπαγεωργίου με άψογη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-3.
Το οριζόντιο δοκάρι του Ντιντή (με δυνατό σουτ) στο 85’ ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.
Στο 89’ όμως κι ενώ τα πάντα είχαν κριθεί, το παιχνίδι τινάχτηκε στον αέρα από μία αδικαιολόγητη αντίδραση ποδοσφαιριστή του Παναγροτικού σε υπόδειξη πλαγίου του α’ βοηθού. Συγκεκριμένα ο Ακρίβος μίλησε απρεπώς στον κ. Αναστασίου (τον εξύβρισε), με αποτέλεσμα ο δεύτερος να σηκώσει τη σημαία του και να καλέσει τον διαιτητή κ. Νίτσα. Μετά τη διαβούλευση, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Νίκαιας, που είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να διαδραματιστούν σκηνές, που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού, αλλά και με το ποδοσφαιρικό επίπεδο που όλοι θέλουμε να έχει το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού. Οι γηπεδούχοι πολιόρκησαν τον βοηθό διαιτητή, δημιουργήθηκε ένταση, το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για 5 περίπου λεπτά, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια υπό την προστασία των ψυχραιμότερων, καθώς αρκετοί από την κερκίδα μπήκαν στο γήπεδο και τους πολιόρκησαν.
Πέραν των όσων αρνητικών συνέβησαν, θα πρέπει να τονιστεί η απουσία του παρατηρητή αγώνα. Εάν υπήρχε παρατηρητής αγώνα και στο 89’ ηρεμούσε και απομάκρυνε από τους διαιτητές τους ανθρώπους της Νίκαιας, ίσως να αποφεύγονταν η ένταση.
Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Αναστασίου, Ρουπέλας.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γ. Μάτος): Νικολακούλης, Σώκος, Ακρίβος, Χρ. Πετράκης (17’ Μ. Πετράκης), Αθ. Παπακώστας (81’ Γεωργόπουλος), Ρακίπι (86’ Πιτσίλκας), Γκανάβας, Γκουντίκας, Ηλ. Παπακώστας, Περήφανος (81’ Ανυφαντής), Δ. Μανακούσιος.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής, Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής, Βαγενάς, Παπαγεωργίου (77’ Χατζησαββίδης), Γκουγκουλιάς (69’ λ.τ. Παπαχρήστος), Χασομέρης (77’ Αργύρης), Αναγνώστης (55’ Τζέκα).

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 3
Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος αυτή τη φορά επικράτησε στο Μακρυχώρι του μαχητικού Αετού με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία τους.
Σο 15’ ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο τείχος, αλλά ο επερχόμενος Παπακωνσταντίνου πήρε την κατοχή και με πλασέ έγραψε το 0-1.
Στο 40’ ο Πασσιάς είχε σουτ στο δοκάρι, για να παραμείνει έτσι το 0-1 στα πρώτα 45 λεπτά.
Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων, με τον Παπακωνσταντίνου, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 90’+2’ ο Φουρίκης με δυνατό σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Τσατσελάρι.
Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Στάικος, Παπαγεωργίου.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Νικολακούλης, Γραβάνης, Κυρίτσης (52’ Γιαννακόπουλος) , Πέππας, Χουτεσιώτης, Γκαμπούρας, Μπλάντας (57’ Λάλλας), Καζάκος, Χριστοδουλόπουλος (82’ Σαμαράς), Τσαπατόρης
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κ. Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλιάδης (57’ Τσατσελάρι), Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Καραλούλης (57’ Φουρίκης), Ματούλας, Πασσιάς, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (57’ Γκαραλιάκος).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1
ΓΟΝΝΟΙ 1
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε η κάθε ομάδα και ως εκ τούτου το παιχνίδι στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Όλυμπο Γόννων έληξε ισόπαλο 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ όταν στο 43’ ο Μάντζαρης, μετά από ενέργεια του Σερίφη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Β. Μπούμπουλη, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Κακαζούκη, Μπέτση και Σπανό, για να φτάσουμε στο 86’ όταν ο Ν. Μπατζέλας ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Όλυμπος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 90’ αποβλήθηκε ο Γκαμπέτας.
Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Μπατζιανούλης, Γρηγοριάδης.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Στατήρης (65’ Πράπας), Κολιοφούτης (79’ Σκαφιδάς), Μπάγκας Κ. (79’ Τατσέλος), Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Φακίτσας (55’ Ακριβόπουλος), Σπανός, Κακαζούκης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Αλεξόπουλος, Ζαϊρές Γ., Γκαμπέτας, Μπούμπουλης Θ., Μπουζούκας, Μάντζαρης, Κολτσίδας (70’ Τσιντζιλώνης), Γαγάρας, Μπούμπουλης Β. (73’ Γκαγκανάσιος), Σερίφης.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ 1
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 0
Με «χρυσό» σκόρερ τον Νεπιέτρι, που «χτύπησε» στο 48’ με πλασέ, ο Σμόλικας Φαλάνης κατάφερε να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη επί του Δαμασιακού (1-0), η οποία αφενός ενισχύει την ψυχολογία των παικτών και αφετέρου δίνει στην ομάδα βαθμολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.
*Εξελίξεις που αφορούν την τεχνική ηγεσία αναμένονται στον Δαμασιακό, καθώς ο τεχνικός Φώτης Πλίτσης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα.
Διαιτητική τριπλέτα: Ανωνίου, Δίχρης, Ντελέζος.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Πολύζος, Μπαρούτζας, Γκιόνα, Τάφα, Γούτος, Μπάκος, Γκαλμπογκίνης, Νεπιέτρι, Πασής, Χατζούλης (Ζιώγας, Χαζίζι, Σκούπρας)
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φ. Πλίτσης): Γεωργούλας, Λέτσιος, Μουσιάρης Θ. (80’ Πέτρου), Καρακάνος, Μπακαΐμης Στ., Τσάλτας, Μουσιάρης Δ., Κυρατζής (60’ Μπακαΐμης Χρ.), Δεληχάς (60’ Πλίτσης Δ.), Δημητρέλης, Σάρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 2
ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2
Ύστερα από αγώνα με έντονες συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Κίσσαβος Συκουρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, ένα αποτέλεσμα που σαφώς άφησε τους φιλοξενούμενους περισσότερο ικανοποιημένους.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και, αφού έχασαν στο 8’ μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχάκη (σούταρε από ιδανική θέση σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι), στο 15’ πήραν το προβάδισμα με συρτό σουτ του Θεόδωρου Γανού εκτός περιοχής. Στη συνέχεια, οι Συκουριώτες ανέβασαν τους ρυθμούς τους και σε διάστημα έξι λεπτών (29’ - 35’) ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό, με τα γκολ των Άρμπερ Ραμάι με προβολή και Δημήτρη Αγγέλη με κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, προ του φάσματος της ήττας, οι Τσαριτσανιώτες άσκησαν πίεση και έχασαν ευκαιρίες με τους Δραχαλίβα (47’), Τσούτσα (66’) και Μουλτσιά (69’), ενώ στο 70’ μετά από σέντρα του Δραχαλίβα από δεξιά, ο Αλέξανδρος Τσούτσας εξ επαφής ισοφάρισε σε 2-2. Με τον Ραμάι (76’) και τον Κουλουκτσή (82’), οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο τρίτο γκολ, ενώ στο 83’ ο Γιάκου απέτρεψε το 3-2 σε τετ-α-τετ με τον Δριστέλα. Τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα αυτή του 86’, όταν ο Δραχαλίβας εκτέλεσε φάουλ από επικίνδυνη θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ ελάχιστα από το αριστερό «Γ’» του Γιάκου.
Διαμαρτυρίες στον διαιτητή κ. Φακή εξέφρασαν στο 65’ οι γηπεδούχοι, ζητώντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κορδέλα που αγωνιζόταν με κίτρινη κάρτα από το 21’ και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση όπως επισήμαναν.
Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Νίκζας, Κουρέτσος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης- Ν. Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Καραμπίνας, Γανός, Τσούτσας (87’ Γεωργούλης), Γκόλτσιος (46’ Δριστέλας), Βλαχάκης, Στ. Δραχαλίβας, Πούτας (60’ Δ. Μουλτσιάς).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας (68’ Χάμος), Αγγέλης, Κουλουκτσής, Καραποστόλης (46’ Φαρμάκας), Νεμπεγλέρας (73’ Τόπης), Ραμάι, Μπολάκης, Λιόγκας, Τζιούρας (46’ Κώτσιας), Κορδέλας.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 1
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 1
Βαθμούς και γκολ (1-1) μοιράστηκαν στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» Πελασγιώτιδα και Φαλανιακός. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 8’ με τον Τσέλα μετά από ασίστ του Σέντζα.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 76’ με τον Τσιάκο να διαμορφώνει το τελικό 1-1, μετά από πάσα του Πανταζή.
Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο αντίπαλοι στο πρώτο μέρος με τους Οσμάνι και Πάνου.
Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Γκαρέλης, Ντανταλής.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Δάσσιος Γ., Φώλιας, Χριστοδουλάτος (75’ Ντογκάνη), Δάσσιος Δ., Οσμάνι (58’ Νικούλης), Καλούσης (80’ Χολέβας), Τσέλα (80’ Τσουραντάνης).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης (55’ Μπλάνας), Πανταζής, Στάμος, Ευαγγελούλης, Γκανάτσας, Ντανίκας (55’ Ανατολίτης), Καρακίτσιος (75’ Καραπατσακίδης), Κυρίτσης, Πάνου (70’ Ιγγλέζος), Τσιάκος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 0
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ. 1
Διά πυρός και σιδήρου πέρασε από τον Αμπελώνα η Δήμητρα Γιάννουλης που έστω και με το φτωχό αλλά πολύτιμο 1-0 επικράτησε του μαχητικού Τυρνάβου. Το γκολ που έκρινε τον νικητή πέτυχε στο 57’ με δυνατό σουτ ο Νάστας, μετά από ωραία ενέργεια του Εμμανουήλ.
Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Στεργιακούλης, Τσιρέβελος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αργυρούλης): Τσούκας, Καρράς, Παπαγεωργίου, Μπαλκούρας, Τσατσελάρι, Σιούτης, Φούντας, Παππάς, Γαλάρας, Κατσαρός, Τσέσμα (Ματράκης, Πέτρο, Λάζος).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Δ. Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Κουρούτσαλης, Αλατάς, Σαπάκος, Ματσικόπουλος, Κορλός, Γκαλγκανόπουλος (75’ Τσεκούρας), Νάστας (61’ Καρέλας), Εμμανουήλ (70’ Αθανασιάδης), Καρβούνης (70’ Δαούλας), Βασιλόπουλος (46’ Χατζηγρηγορίου)

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 0
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 2
Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία επικράτησε στο Μελισσοχώρι του τοπικού Αστέρα με 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Φράντζα, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 57’ ο Γελαλής.
Η καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα που πάλεψε φιλότιμα σημειώθηκε στο 30’ όταν ο Νικόλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Νάκας, Καραμαγκιόλας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μ. Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Θ., Βογιατζής, Τζεμολάρι (25’ Αγγελακόπουλος), Γουργιώτης (46’ Μπιρόλ), Παραφέστας, Περδίκης, Βασιλειάδης (70’ Νούσιας), Καραμάνος, Καφαντάρης, Νικόλι (70’ Χατζής).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χ. Νούσιας): Μιγδάνης, Γκουρομπίνος Μ. (85’ Φακίτσας), Γκουρομπίνος Δ., Φράτζας, Κυπαρίσσης, Λάλος (70’ Χρόνης), Αθανασούλης, Αλεξίου (80’ Πέτρου), Λάκης, Γελαλής, Ιωαννίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ DETOX A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
Σμόλικας –Δαμασιακός 1-0
Μακρυχώρι-Αχιλλέας Φ. 0-3
Παναγροτικός – Κιλελέρ 1-3
Μαυροβούνι- Γόννοι 1-1
Οικονόμος – Συκούριο 2-2
Πελασγιώτιδα –Φαλανιακός 1-1
Τύρναβος -Δήμητρα Γιάνν. 0-1
Μελισσοχώρι- Βλαχογιάννι 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κιλελέρ 49-6 39
2. Αχιλλέας Φ. 47-9 37
3. Μαυροβούνι 32-12 31
4. Δαμασιακός 21-11 24
5. Οικονόμος 19-17 22
6. Φαλανιακός 16-18 22
7. Δήμητρα Γιαν. 10-13 21
8. Παναγροτικός 33-27 21
9. Γόννοι 15-19 19
10. Βλαχογιάννι 18-22 16
11. Σμόλικας 16-21 14
12. Συκούριο 13-28 13
13. Μακρυχώρι 11-29 10
14. Πελασγιώτιδα 16-29 10
15. Μελισσοχώρι 13-28 9
16. Τύρναβος 10-50 4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΕΜΠΤΗ 2/2, 15:00)
Κιλελέρ - Δήμητρα Γιάνν.
Φαλανιακός - Παναγροτικός
Γόννοι - Τύρναβος 2005
Βλαχογιάννι - Πελασγιώτιδα
Δαμασιακός - Μαυροβούνι
Συκούριο - Μελισσοχώρι
Αχιλλέας Φ. - Σμόλικας
Μακρυχώρι - Οικονόμος

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass