Συζήτηση για τον Θαν. Παπαγεωργίου…

ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΛ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΥΝΟ - ΔΟΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2023 11:10

Του Σωτ. Κέλλα

Οι σχέσεις μεταξύ ΑΕΛ και Ηρακλή Λάρισας δείχνουν να έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μετά τον δανεισμό του Μιχάλη Τσουμάνη, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να δοθούν δύο ακόμα παίκτες της ΑΕΛ στον Ηρακλή Λάρισας.


Κατά πληροφορίες τα ονόματα που συζήτησαν οι δύο πλευρές είναι του Θανάση Παπαγεωργίου και του Γλυνού, ενώ με επιφύλαξη μεταφέρεται η πληροφορία ότι στις συζητήσεις ειπώθηκε και το όνομα του Γαρουφαλλιά.
Η ΑΕΛ μετά την απόκτηση τριών παικτών δείχνει ότι θέλει να απαλλαγεί απ’ ορισμένους, αφού αυτήν τη στιγμή ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο προπονητής της ομάδας, έχει 26 παίκτες μετά και τον δανεισμό του Κούκου στον Π.Ο.Ε. Ελασσόνας.
Όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή και ίσως όλα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής, όπου ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Β’ και η ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Πόντου. Αν διατηρηθεί η διαφορά των έξι βαθμών, σίγουρα θα υπάρξει προβληματισμός.
Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Πολύκαστρο και αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή, στην οποία δεν θα περιλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Κοσσονού και Γκοτζαμανίδης και ο τραυματίας Όγκμποε, αλλά και ο Θανάσης Παπαγεωργίου που προπονείται μόνος του.

 

ΠΕΡΙ ΚΑΡΤΩΝ
Άνθρωπος της ομάδας μάς έλεγε χθες ότι δεν έγινε συζήτηση με κανέναν παίκτη για τις κίτρινες κάρτες, αλλά τους ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο παίρνουν τις κόκκινες κάρτες.

 

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση με μορφή δανεισμού στον Π.Ο. Ελασσόνας, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, του νεαρού ποδοσφαιριστή Αργύρη Κούκου. βοηθώντας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, το φίλο σωματείο του Π.Ο.Ε. να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δύσκολης κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται.
Η ολοκλήρωση της συμφωνίας έγινε στα γραφεία της Π.Α.Ε., παρουσία του τεχνικού διευθυντή, κ. Τάσου Βενέτη, του προέδρου του Π.Ο.Ε., κ. Άλκη Χατζηβασίλη, του γενικού αρχηγού, κ. Παναγιώτη Μωυσίδη, και φυσικά του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass