Βλέπει μπροστά ο Ηρακλής Λάρισας

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β’

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 11:00

Ο Ηρακλής Λάρισας μπορεί να γνώρισε βαριά ήττα στις Σέρρες από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό με σκορ 4-0, όμως, είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να δώσει τη μεγάλη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας ήταν καλοί για ένα ημίχρονο, αγωνίστηκαν ψυχωμένα και κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Φαρμάκη, δίνοντας πολλές μάχες σώμα με σώμα.
Το γρήγορο γκολ, όμως, που σημείωσαν οι Σερραίοι νωρίς στην επανάληψη τούς αποδιοργάνωσε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν και λάθη, τα οποία στοίχισαν και παράλληλα η απογοήτευση επηρέασε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας.
Εκτός αυτού, η ομάδα των Σερρών είχε πολλές λύσεις από τον πάγκο και έτσι το σκορ πήρε διαστάσεις στα τελευταία λεπτά, όπου ο Ηρακλής είχε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια.
Ήδη αυτό το παιχνίδι πρέπει να ξεχαστεί και να γίνει ουσιαστικά μια νέα αρχή το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:45, όποτε ο Ηρακλής στο AEL FC ARENA θα υποδεχθεί τον Παναθηναικό Β’, μια ομάδα στην οποία προπονητής της είναι ο Αγιώτης Σωτήρης -πρώην τεχνικός της ΑΕΛ- και η οποία σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Χατζηλιάδης, που θα προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και περιμένει πως αυτήν τη φορά οι φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του θα επιβραβευθούν.
Στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο Δοδοντσάκης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να εκδοθούν τα δελτία και των υπόλοιπων νεοαποκτηθέντων παικτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass