Διασυρμός των γυναικών πόλο του Ν.Ο. Λάρισας

Εχασαν από τον Ολυμπιακό με 21-1

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2023 12:15

Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στην υδατοσφαίριση, με μία επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού, 21-1, επί του ΝΟ Λάρισας, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Η ομάδα του Πειραιά, όπως αναμενόταν, προκρίθηκε στη Β’ φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, στις 18 Ιανουαρίου. Στα υπόλοιπα τρία ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, η Γλυφάδα υποδέχεται τη Βουλιαγμένη, ο κυπελλούχος Ευρώπης Εθνικός θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο και ο Άλιμος θα υποδεχθεί τη ΝΕ Πατρών.
Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Λάρισας, οι νταμπλούχες Ελλάδας, προηγήθηκαν 16-0 όταν μείωσε η Ι. Τουλουμτζίδου (1:15 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου). Πέντε τέρματα σημείωσε η Έλενα Ξενάκη και τέσσερα η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-6, 1-8, 0-4
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Καλογιάννη, Σαφέτη, Κολτσίδα, Σακελλαρίου, Ρότζερς, Γαλανοπούλου, Μάστορη, Κλάπερτον.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα 3, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά 1, Ξενάκη 5, Δρακωτού 1, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου, Α. Χριστοδούλου-Άουτ 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα, Ελ. Οικονόμου, Μ. Οικονόμου 1.
*Τα ζευγάρια των προημιτελικών: Γλυφάδα-Βουλιαγμένη, Εθνικός-Ρέθυμνο, Αλιμος-ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος-Ολυμπιακός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass