Με ψηλά το κεφάλι στον Βόλο ο Δωτιέας Αγιάς

*Πήρε παλικαρίσια νίκη με 1-0 επί του τοπικού Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2023 11:20

Ένα ακόμα τρίποντο «χρυσάφι» πήρε ο Δωτιέας Αγιάς, αυτήν τη φορά στον Βόλο με 1-0 επί του τοπικού Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και αναρριχήθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη απέδειξε ότι είναι φτιαγμένη από μέταλλο και έβγαλε εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή, με παίκτη κλειδί τον Βαγγέλη Βλησαρούλη που «χτύπησε» στο 61ο λεπτό και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη στους Αγιώτες. Μία νίκη που προκάλεσε τριγμούς στον αντίπαλό της, καθώς μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης υπέβαλε την παραίτησή του.


Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η σωστή τακτική του Δωτιέα Αγιάς σε συνάρτηση με τη σοβαρότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές και την ικανότητα να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες των γηπεδούχων, τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν αυτό που ήθελαν.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 25’, όταν ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα Μπεκτέσι να αποκρούει αρχικά και να μπλοκάρει στη συνέχεια την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Στο 38’ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ. Μετά από σύγχυση που επικράτησε στην περιοχή του Δωτιέα, ο Καρατσόλης έκανε το σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα με εξουδετερωμένο τον Μπεκτέσι, ωστόσο, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο 51’ οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Καρατσόλη και στη συνέχεια με τον Ντινιωτάκη, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου, για να φτάσουμε έτσι στο 61’ όταν ο Δωτιέας Αγιάς αποδείχτηκε ουσιαστικός.
Ο Παπαϊωάννου έδιωξε άτσαλα την μπάλα, υπήρξε ασυνεννοησία με τον Καβουσάκη, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Βλησαρούλης και με κεφαλιά στην ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, αλλά η άμυνα του Δωτιέα ήταν συμπαγής και απέτρεψε κάθε προσπάθεια για το γκολ της ισοφάρισης.
Έτσι το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τους Αγιώτες να πανηγυρίζουν μία πολύ μεγάλη νίκη.
Κορτσάρι και Ντακούλας αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα από την ομάδα της Αγιάς.

ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
Έντονα παράπονα εξέφρασε η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς μετά το παιχνίδι, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«...Είναι αδιανόητο πως μια χούφτα 10-15 «οπαδών» με κουκούλες προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τόσο στη φυσούνα, όσο και εντός αποδυτηρίων. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου 15 λεπτά με τις δυνάμεις της Αστυνομίας απούσες, ενώ είχε προηγηθεί από νωρίς το πρωί ενημέρωση.
Από θαύμα αποφύγαμε τα χειρότερα και φυσικά χάρη στη θαυμαστή ψυχραιμία που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας
Το να καταδικάσουμε τέτοια γεγονότα είναι το λιγότερο. Τέτοιες ενέργειες οδηγούν τους νέους μακριά από το ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα να βάλουν ένα τέλος σε τέτοια άσχημα πράγματα τα οποία μόνο θλίψη προκαλούν και να βοηθήσουμε ώστε να προστατευθεί το άθλημα, πόσο μάλλον νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά γήπεδα, αλλά και διαιτητές απροστάτευτοι πολλές φορές.
Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στη φιλόξενη Αγιά» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σ. Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Μαργαρίτης (66’ Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (72’ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (56’ Παπαδήμος), Ντινιωτάκης (72’ Κατσαγεωργίου), Καρατσόλης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Χρ. Καπελιάνης): Μπεκτέσι, Κορτσάρι, Γιανακόπουλος, Τάρτας (80’ Κ. Χατζής), Ντελής, Ντακούλας, Λαβαντσιώτης (90’+2’ Φουκαλάς), Αναδολού, Θ. Χατζής (64’ Ντάλλας), Βλησαρούλης (64’ Σταθάκος), Δρόσος (80’ Αποστολάκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass