Ο Ουρουγουανός φορ Σέρχιο Νούνιες στην ΑΕΛ

*ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «Ε»

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2023 11:00

Παίκτης της ΑΕΛ είναι από χθες και τυπικά ο Ουρουγουανός φορ Σέρχιο Νούνιες, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ της «Ε», που αναφερόταν με λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Χθες το πρωί λοιπόν βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ο 22χρονος Ουρουγουανός φορ, Σέρχιο Νούνιες (Sergio Nunez), όπου παρουσία του προέδρου της ομάδας, κ. Αχιλλέα Νταβέλη και του μάνατζέρ του, Γκιγιέρμο Ακουαρόνε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους «βυσσινί».


Παρόντες επίσης κατά την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας μετακίνησης του ποδοσφαιριστή από την Πενιαρόλ του Μοντεβιδέο στη λαρισινή ομάδα, ήταν ο τεχνικός και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσος Βενέτης και Στάθης Ταυλαρίδης, αντίστοιχα.
Ο Νούνιες αποτελεί το πρώτο απόκτημα της ΑΕΛ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε για τα Δένδρα όπου και προπονήθηκε πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.
Σημειώνεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και με την όσο το δυνατόν ταχύτερη παραλαβή από την ΕΠΟ της «μπλε» κάρτας του, θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τη λαρισινή ομάδα, φορώντας τη φανέλα με το Νο 27!
*Ο Σέρχιο Φαμπιάν Νούνιες Ρόσας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 30 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Παϊσαντού και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Πενιαρόλ. Προωθήθηκε με εισήγηση του σπουδαίου Ντιέγκο Φορλάν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2020, πραγματοποιώντας το επίσημο αγωνιστικό ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Πενιαρόλ στις 16 Αυγούστου του 2020, στη νίκη με 2-0 επί της Boston River.
Τον Απρίλιο του 2021 δόθηκε δανεικός στην Τσερίτο, για να επιστρέψει στην Πενιαρόλ τον Ιανουάριο του 2022, μετρώντας συνολικά έως τώρα 28 επαγγελματικές συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες με την κυρίως ομάδα του, με τελευταία στις 10/10/22 κόντρα στην Plaza Colonia.
Έχει ύψος 1.79 και διακρίνεται ιδιαίτερα για την ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι, τη διαρκή κίνηση στον χώρο και τον έλεγχο της μπάλας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΟΜΑΡΑΣ
Ο πρωτοεμφανιζόμενος τη σεζόν 2022-2023, στους πίνακες της Super League 2, ρέφερι Γιάννης Τομαράς, από την Ένωση Θράκης, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Βέροια, που θα γίνει στο Στάδιο Αλκαζάρ μεθαύριο Κυριακή (15/01, 14:45). Συνεργάτες του θα είναι ο Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και ο Παναγιώτης-Δημήτρης Σακκάς (Θεσσαλίας), 4ος ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 , ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές:

Α ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ (14/1 – 14:45)
*Αναγέννηση Κ.-Παναθηναϊκός Β΄: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Πάτρας (Μακεδονίας), Μηνούδης (Πιερίας), 4ος Σαντόρης (Θεσπρωτίας), παρ.Στυλιαράς(Αιτ/νιας)
ΚΥΡΙΑΚΗ (15/1-14:45)
*Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός : Ξηρογιάννης, Φίλος (Βοιωτίας), Βασίλης Μάνος (Λάρισας), 4ος Μάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας), παρ. Σταθόπουλος (Ηλείας)
*ΠΑΟΚ Β-Αλμωπός Αριδαίας: Γιαννούκας, Δέτση, Κοττώρος (Δωδ/νήσου), 4ος Δημητριάδης (Χαλκιδικής), παρ.Τρύφων (Δράμας)
*Ηρακλής Λάρισας- ΠΟΤ Ηρακλής: Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς), Χρήστος Τζιώτζιος, Αθανάσιος Καραγιάννης (Θράκης), 4ος Βασίλειος-Απόστολος Αργυρός (Πέλλας), παρ.Γρηγόριος Λέφας (Πιερίας)
*Διαγόρας-Πανσερραϊκός: Στάμος (Ηλείας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος Ρεντίφης (Αν. Αττικής), παρ. Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).
ΔΕΥΤΕΡΑ (16/1 – 14:45)
*Απόλλων Πόντου-Μακεδονικός: Λεωνίδας, Μάνασης (Τρικάλων), Σακάλογλου (Καβάλας), 4ος Τσιάρας (Καβάλας), παρ. Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
*Ρεπό: Απόλλων Λάρισας
Β΄ΟΜΙΛΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ (13/1 – 15:15)
*ΑΕΚ Β-Ολυμπιακός Β : Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας – Λευκάδας), 4ος Βλάχος (Αν. Αττικής), παρ. Βράκας (Πιερίας )
ΣΑΒΒΑΤΟ (14/1 – 13:45)
*Κηφισιά-Παναχαϊκή: Μανούχος (Αργολίδας), Μωυσιάδης (Γρεβενών), Παγουρτζής (Πειραιά), 4ος Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας, παρ.Τικόζολου (Μακεδονίας)
*ΠΑΟ Ρουφ-Απόλλων Σμύρνης: Αντωνίου, Κακαφώνης, Ζούλης (Αχαΐας), 4ος Μαχαίρας(Αθηνών), παρ. Κατσιδώνης (Δωδεακανήσου)
*Αιγάλεω-Ηλιούπολη: Κατσικογιάννης, Μωυσιάδης (Ηπείρου), Τσολακίδης (Αθηνών), 4ος Μπακογιάννης (Αθηνών), παρ. Κούλιας (Κέρκυρας)
*ΟΦ Ιεράπετρας-Χανιά: Μπούτσικος, Κουφός, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), 4ος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ. Μαράνος (Αθηνών)
*Προοδευτική-Επισκοπή: Κόκκορης (Αρκαδίας), Κύριος (Αρκαδίας), Βιντσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), 4ος Στεργιώτης (Αθηνών), παρ. Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)
(ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1 – 15:15)
*Athens Kallithea-Καλαμάτα: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Σάββας (Σερρών), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος Δραγάτης (Αν.Αττικής), παρ.Κωστούδης(Μακεδονίας)
*Ρεπό: Ηρόδοτος

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass