Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Αμυγδαλής

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2023 11:30

Με το… δεξί ξεκίνησε το 2023 τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας η Δόξα Αμυγδαλής, η οποία επικράτησε του Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων, με σκορ 2-1.

Στο 3’ μετά από σέντρα του Οσμάνι, ο Καψάλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Καψάλης έκανε την πάσα και ο Φλάβιο Κολέτσι με γυριστό σουτ σημείωσε το 2-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’, στην εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια γύρισε στον Χατζόπουλο και αυτός με κεφαλιά την έστειλε εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι.
Έξι λεπτά αργότερα στο 66’ ο Πλιούτσιας Α. με σουτ μέσα από την περιοχή, μείωσε στο τελικό 2-1.
Στο 71’ ύστερα από σέντρα σουτ του Πανδρεμένου Ρ. η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 75’ ο Καψάλης πέρασε την άμυνα, έβγαλε τη σέντρα για τον Φ. Κολέτσι, αυτός όμως δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ζαχαρός, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Τσιρέβελο, Πουρουτίδη.
ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ (Λάζαρος Λαζαρίδης): Παπαστεργίου (2’ λ.τρ. Κοσμάς), Μπέης (47’ Παπαδημητρίου), Κολέτσι Μ., Κουτίνας, Δουλαπτσής, Χατζόπουλος, Στεφανούλης Ν., Αδαμούλης, Καψάλης, Κολέτσι Φ., Οσμάνι (75’ Μπίλλης).
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ (Αχιλλέας Μάλτζαρης): Πανδρεμένος Σ., Γαλούσης, Καρανικόλας, Τσιτόγλου, Καρκαντός, Κορδέλας, Πλιούτσιας Κ., Μαλέκας (68’ Πανδρεμένος Ρ.), Πλιούτσιας Α., Γκόλαντας, Τζέτζικας.
*Τη νίκη τους οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλής, αφιέρωσαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Πασχάλη Γραμμενίδη, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, όμως πέτυχε… γκολ στην καρδιά της αγαπημένης του Ιωάννας Λίτου, με την οποία αρραβωνιάστηκε και έκανε το καλύτερο δώρο ανήμερα της γιορτής της.
*Εξάλλου, την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο πρόεδρος της Δόξας Νίκος Στεφανούλης (φωτ.), ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Δείξαμε πως έχουμε μια ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κάνει υπερήφανο το χωριό μας.
Σε αυτή την κατηγορία οι ποδοσφαιριστές είναι ήρωες και πιστεύω πως κι εμείς οι παράγοντες αξίζουμε της ανάλογης βοήθειας από όλους, για να επιβιώσουν τα σωματεία.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που πραγματικά στηρίζουν την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, να χαρούμε τα Σαββατοκύριακα το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass