Βαριά ήττα του Απόλλωνα Λάρισας

*ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β’ ΜΕ 6-1 *ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ *ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΡΟ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2023 11:10
Ο μόνος που θα θυμάται ευχάριστα τη χθεσινή μέρα είναι  ο νεαρός Κώστας Μπακαρός που έκανε την πρώτη του  επαγγελματική εμφάνιση με την ομάδα του Απόλλωνα Ο μόνος που θα θυμάται ευχάριστα τη χθεσινή μέρα είναι ο νεαρός Κώστας Μπακαρός που έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση με την ομάδα του Απόλλωνα

Με το …αριστερό ξεκίνησε το 2023 η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, που γνώρισε τη συντριβή στη Νέα Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β’ με 6-1. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία κυριάρχησαν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη λαρισινή ομάδα, που το μόνο που μπορεί να επιδείξει είναι η πρώτη επαγγελματική συμμετοχή του τερματοφύλακα Κώστα Μπακαρού (γιος του παλαίμαχου παίκτη του Απόλλωνα και του Ηρακλή Λάρισας Μπάμπη).


Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν και με τρεις παίκτες της πρώτης ομάδας (Μιχαηλίδης, Κουαλιάτα, Τζίμας) απέναντι στον ελλιπή Απόλλωνα Λάρισας, που πήγε στη Θεσσαλονίκη με αποστολή μόλις 14 παικτών, εκ των οποίων οι πέντε είχαν πρόβλημα τραυματισμού και κινδύνεψαν δύο με σοβαρότερο αφού αγωνίστηκαν.
Ο Μιχαηλίδης άνοιξε τον «χορό» των γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 15’ κάνοντας το 1-0, ενώ στο 18’ ο Κουαλιάτα με ωραίο πλασέ, μετά από προσπάθεια του Τασιούρα, έκανε το 2-0.
Το 2-0 δεν αρκούσε για τον ΠΑΟΚ Β’ που συνέχισε να πιέζει και στο 26’, ύστερα από σέντρα του Τασιούρα, το γυριστό σουτ του Γκορντεζιάνι στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Οικονομόπουλου!
Τελικά, με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 29’.
Κατόπιν, απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει Απόλλωνα Λάρισας, ανέλαβε δράση ο Χατζηστραβός. Στο 35’ κερδίζει πέναλτι από τον Χουμόλι. Το εκτελεί ο παθών και κάνει το 4-0, ενώ στο 45’+1’ ο ίδιος παίκτης ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ύστερα από ασίστ του Τασιούρα.
Ο Γκαρσία κάνει αλλαγές στις αρχές του δεύτερου μέρους, ενώ ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλης Στουρνάρας έχει «δεμένα τα χέρια» από τους τραυματισμούς των παικτών.
Παρόλα αυτά, στο 52’, ο Σάββας Σιατραβάνης με ατομική προσπάθεια μειώνει σε 5-1. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, αλλά Μορικέλι και Σπυράκος στέλνουν ο πρώτος την κεφαλιά και ο δεύτερος το σουτ που επιχείρησαν άουτ.
Τελικά στο 69’ έγινε το 6-1 με σουτ του Μπράντονιτς που είχε μπει αλλαγή, μετά από ασίστ του Τσοπούρογλου.
Στο 75’ υπάρχει μια στιγμή του αγώνα που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του 17χρονου Κώστα Μπακαρού (γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 2005), καθώς έκανε την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή αντικαθιστώντας τον Οικονομόπουλο. Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας έκανε και… δεύτερη επίσκεψη στην εστία του ΠΑΟΚ Β’ (μετά το τέρμα του Σιατραβάνη), αλλά ο Μοναστηρλής απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Χαλάτση.
Τέλος, στο 89’ ο Μπακαρός απέκρουσε το σουτ του Κουαλιάτα, κερδίζοντας και το χειροκρότημα όλων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ Β’: Μοναστηρλής, Σελιμάι (74’ Γιαξής), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας (46’ Τσοπούρογλου), Μελετίδης, Γρόσδης, Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46’ Σπυράκος), Σμυρλής (62’ Μπράντονιτς), Γκορντεζιάνι (62’ Τζίμας).
Απόλλων Λάρισας: Οικονομόπουλος (76’ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντιγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης (65’ Χαλάτσης), Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Αξιοι οι παίκτες μου

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλης Στουρνάρας δήλωσε τα ακόλουθα: «Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αγωνίζονται με προβλήματα τραυματισμών ή ακολουθούν την αποστολή έστω και τραυματίες για να τη βοηθήσουν αν χρειαστεί, όπως έγινε σήμερα με τον Χαλάτση. Η διοίκηση όλη τη χρονιά έκανε μεγάλη προσπάθεια και εγώ  που είμαι στην ομάδα για τρία χρόνια συνολικά, εύχομαι να βρει τον δρόμο των επιτυχιών είτε με μένα είτε χωρίς εμένα».
Η τελευταία φράση προκάλεσε κάποια ερωτηματικά, αλλά ο Στουρνάρας δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω…
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass