Γκολ ανθρωπιάς για τους σεισμόπληκτους στο Δαμάσι

*ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΠ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2022 16:00

Μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης έστειλαν χθες από το γήπεδο της Νεάπολης οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Δ.Α. Λάρισας και του ΣΕΠ Ν. Λάρισας, σε ένα φιλικό παιχνίδι που είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, που θα διατεθούν αύριο στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στο Δαμάσι και στο Δαμασούλι, για τις ημέρες των εορτών.


Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν. Λάρισας, και όλοι ευχήθηκαν οι συνάνθρωποί μας, που ζουν ακόμη σε κοντέινερ και τροχόσπιτα, να περάσουν γεμάτοι υγεία όσο το δυνατόν καλύτερα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στο γήπεδο της Νεάπολης παρευρέθηκαν ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Αστέριος Μαντζιώκας, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Αχιλλέας Καλαμπούκας, πρόεδρος του παραρτήματος Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, όπως επίσης οι Σωτήρης Ζάχος, Αφροδίτη Λιάκου Μαρία Χαριτίδου.
Τις ευχαριστίες του εξέφρασε για τη σημαντική αυτή κίνηση που έκαναν οι δύο ομάδες, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου, Γεώργιος Τσανάκας.
Πριν ξεκινήσει το φιλικό έγιναν εκατέρωθεν βραβεύσεις μέσα σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκαν αναμνηστικά.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες πέτυχαν γκολ ανθρωπιάς και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2.
Τα γκολ της Δ.Α. Λάρισας πέτυχαν οι Χάρης Μητσιάκος (σ.σ. έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση), Κώστας Τσιαμούρας, ενώ για την ομάδα του ΣΕΠ Ν. Λάρισας σκόραραν οι Πασχάλης Μπακαρτζής και Χρήστος Μπάκαβος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μπαλτζής, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Ζήση Καπρουσιώτη και Χρήστο Πουρουτίδη.
Γιατρός της αναμέτρησης ήταν η Πέπη Κρεστινίδη, από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
ΣΕΠ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (Μανόλης Γαραζανάκης-Στέφανος Τσικούδης): Γκούλιος, Μεσσής, Γαλατσίδας, Μπάμπης Ευθυμιάδης, Γιάννης Ευθυμιάδης, Μικερτζής, Πέρκας, Τασιούλης, Κόντης, Διαμαντάς, Κουματζέλης (Φακίτσας, Μπάκαβος, Τσιμπουκλής, Μπακαρτζής, Κορδίστας, Λιατίφης, Γεωργούλας).
Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ (Αποστόλης Νάτσιος): Πάτρας, Κουτής, Τσιαμούρας, Παπακωνσταντίνου, Γκαραβέλης, Μητσιάκος, Θώμος, Νάτσιος, Λιούρας, Πρασσάς, Φραγκογούλας (Παπακανάκης, Καρακώστας, Αργύρης, Χαρακόπουλος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass