Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ

*ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΤΟ 22ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2022 12:00
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 1 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 1

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο πια χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ του Φιλαθλητικού Λάρισας, με προσκεκλημένη την ακαδημία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.


Με πολλά παιδικά χαμόγελα γέμισε προχθές το κλειστό Γυμναστήριο του 22ου Δημοτικού Σχολείου, όπου τα κορίτσια των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και του ΠΑΟΚ, είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους γονείς και φίλους την πρόοδό τους στο παιχνίδι του βόλεϊ.
Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που μετέδιδαν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε γονείς και παιδιά, διαμορφώνοντας ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα, οι μικρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποκτώντας την πρώτη αγωνιστική τους εμπειρία.
Τα κορίτσια χάρηκαν τη συμμετοχή τους, προσπάθησαν πολύ και έδειξαν ότι στο μέλλον μπορούν να έχουν ελπιδοφόρα αγωνιστικά τμήματα.
Για δύο ώρες οι μικρές αθλήτριες έκαναν αγώνες, έδειξαν αθλητικό πνεύμα και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και φίλους που τις παρακολούθησαν.
Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η …χαρά του παιχνιδιού, καθώς οι αγώνες δεν είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και σκοπός ήταν η άθληση - ψυχαγωγία των παιδιών και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των διαγωνιζόμενων σωματείων.
Μετά από ένα πρωινό, γεμάτο παιχνίδι, όλοι έφυγαν γελαστοί και ικανοποιημένοι ανανεώνοντας το ραντεβού για σύντομα, στη «νύφη του βορρά» όπως λέει και το τραγούδι, στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βαγγέλης Κουσιώρας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass