Ισόπαλο το λαρισινό ντέρμπι στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2022 12:25
Π.Ο. ΕΛΑΣΟΝΑΣ Π.Ο. ΕΛΑΣΟΝΑΣ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το λαρισινό ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής στην Ελασσόνα, όπου Π.Ο.Ε. και Δωτιέας Αγιάς, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Μετά από ένα «άγονο» α’ ημίχρονο, που είχε ελάχιστες φάσεις, και με τους φιλοξενούμενους να «πατούν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι «ανέβασαν ρυθμούς» ιδίως στο β’ ημίχρονο, με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής Νίκος Φώλλας και προσπάθησαν για τη νίκη, κάτι που τελικά δεν ήρθε.


Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς με νέο τεχνικό τον Χρήστο Καπελιάνη, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μαχητική και η αγωνιστική της εικόνα στην Ελασσόνα, αν μη τι άλλο, δεν συμβαδίζει με τη σημερινή άσχημη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
23’: Δυνατό σουτ του Κοντοθανάση φεύγει ...ψηλά άουτ.
29’: Εκτέλεση φάουλ από τον Κοντοθανάση και ο Πατέτσος μπλοκάρει την μπάλα.
41’: Επικίνδυνη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, με τον Δρόσο από δεξιά να σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γούπου.
43’: Αναστάτωση στην περιοχή του Π.Ο.Ε., με τον Βλησσαρούλη να σουτάρει, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομακρύνουν τον κίνδυνο.
45’: Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Κωστούλα σε «θέση βολής», αλλά την τελευταία στιγμή ο Τάρτας τον προλαβαίνει και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
50’: Διπλή ευκαιρία για τους Ελασσονίτες να ανοίξουν το σκορ, όταν από καλή θέση το σουτ του Κωστούλα και στη συνέχεια της φάσης αυτό του Μουλτσιά δεν βρίσκει στόχο («κοντράρονται» από αμυντικούς).
56’: Ο δραστήριος Ντουλάγκ επιχειρεί σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.
60’: Η πίεση του Π.Ο.Ε. αποδίδει καρπούς, όταν η σέντρα ακριβείας του Καραγκούνη βρίσκει τον Καραμούλα, που προχωρά και με ψύχραιμο συρτό σουτ από δεξιά βρίσκει δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Πατέτσου, γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
79’: Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν σε επικίνδυνη αντεπίθεση αρχικά ο Βλησσαρούλης πλασάρει, με τον Γούπο να αποκρούει σωτήρια και στη συνέχεια, το νέο σουτ του Δρόσου να αποκρούεται από τους αμυντικούς του Π.Ο.Ε.
87’: Ο νεοεισελθών Αναδολού των φιλοξενουμένων επιχειρεί δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του Π.Ο.Ε., γράφοντας το 1-1, με τους Αγιώτες να πανηγυρίζουν.
91’: Νέα πίεση και αναστάτωση στην εστία της Αγιάς, με τον προωθημένο Περτζιόνι να «σημαδεύει» το δοκάρι και τους παίκτες του Π.Ο.Ε. να διαμαρτύρονται στον διαιτητή για περίπτωση πέναλτι, και αυτός με τη σειρά του να αποφασίζει τη συνέχιση του αγώνα.
93’: Μεγάλη ευκαιρία για τους Ελασσονίτες να πάρουν το «τρίποντο», όταν το δυνατό σουτ του Ματούλα υποχρεώνει τον εξαιρετικό Πατέτσο να «απογειωθεί» και να αποκρούσει σωτήρια, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Τσάνης (Κοζάνης), Καλορογιάννης (Πιερίας), Δρουδάκης Γρεβενών).
Π.Ο. ΕΛΑΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ματούλας, Ντουλάγκ (87’ Βλαχάκης), Κωστούλας, Κουκούλης (46’ Καραγκούνης), Ιγγλέζος (46’ Μουλτσιάς).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσος, Γιαννακόπουλος, Κορτσάρι (64’ Σταθάκος), Τάρτας, Ντελής (53’ Αναδολού), Ντακούλας, Λαβαντσιώτης (71’ Παϊτέρης), Δρόσος, Βλησσαρούλης, Τσακάλι, Χατζής Θ. (71’ Αποστολάκης).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2ος Ομιλος-4η αγων.)
Εδεσσαϊκός-Μακεδονικός 2-3
ΑΕΠ Κοζάνης-Σβορώνος 2-4
ΠΟΕ-Δωτιέας 1-1
ΠΑΟ Κρηστώνης-Κεραμίδι 0-1
Αγγελοχώρι-Καστοριά 3-0
Ολυμπιακός Β.-Κοζάνη 1-1
Πιερικός-Χανιώτης 0-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. Κοζάνη 12-2 10
2. Αγγελοχώρι 10-2 8
3. Εθνικός Κεραμιδίου 3-1 8
4. Σβορώνος 8-5 7
5. Π.Ο.Ε 4-3 6
6. Εδεσσαϊκός 5-5 5
7. ΑΕΠ Κοζάνης 6-6 5
8. Ολυμπιακός Βόλου 2-3 5
9. ΠΑΟ Κρηστώνης 3-5 4
10. Καστοριά 2-6 4
11. Πιερικός 4-3 4
12. Μακεδονικός Φούφα 4-5 4
13. ΑΟ Χανιώτης 3-8 2
14. Δωτιέας Αγιάς 2-14 1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(Κυριακή 11/12, 15:00)
Μακεδονικός-Σβορώνος
Δωτιέας Αγιάς-Εδεσσαϊκός
Εθνικός Κεραμιδίου-ΑΕΠ Κοζάνης
Καστοριά-Π.Ο.Ε
Κοζάνη-Π.Α.Ο. Κρηστώνης
Χανιώτης-Αγγελοχώρι
Πιερικός-Ολυμπιακός Β.

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass