FIFA WORLD CUP - QATAR 2022

Καταιγιστική Αργεντινή

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2022 9:15

Με μία άκρως πειστική εμφάνιση, η Αργεντινή επικράτησε 2-0 της Πολωνίας στο στάδιο «974» της Ντόχα, πέρασε πρώτη και καλύτερη στους «16» του Μουντιάλ από τον 3ο Όμιλο (2 νίκες, μία ήττα) και στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων θα παίξει με την Αυστραλία (Σάββατο, 3/12 στις 21:00).


Η Πολωνία στάθηκε τυχερή, καθώς στην ισοβαθμία με το Μεξικό (από 4 β.) είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων (2-2 η Πολωνία, 2-3 το Μεξικό) κι έτσι το 2-1 της ομάδας του Χεράρδο επί της Σαουδικής Αραβίας ήταν απλά μία νίκη... γοήτρου. Η ομάδα του Μιχνιέβιτς προκρίθηκε ως δεύτερη από το γκρουπ και την Κυριακή (4/12, 17:00) θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία με τον νικητή να προκρίνεται στους προημιτελικούς.
Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μη σκόραρε χθες βράδυ, καθώς νικήθηκε από την Στσέζνι στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 39’, ωστόσο, με τη συμμετοχή του έφτασε τα 21 ματς σε τελική φάση Μουντιάλ, αφήνοντας πίσω του τον αείμνηστο, Ντιέγκο Μαραντόνα.
Τα γκολ πέτυχαν στο 46’ ο Μακ Άλιστερ και στο 67’ ο Άλβαρες.
ΠΟΛΩΝΙΑ (Τσέσλαβ Μιχνιέβιτς): Στσέσνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεσίνσκι, Ζιελίνσκι, Μπιέλικ (62’ Ντ. Σιμάνσκι), Κριχόβιακ (83’ Πιάτεκ), Φρανκόβσκι (46’ Καμίνσκι), Σβιντέρσκι (46’ Σκόρας), Λεβαντόβσκι
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (59’ Ταλιαφίκο), Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες (79’ Πεσέλα), Μακ Άλιστερ (84’ Αλμάδα), Μέσι, Άλβαρες (79’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ντι Μαρία (59’ Παρέδες)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass