Ο Ο.Α. Νίκαιας στην Α’ Εθνική και το 2023

*ΠΕΠΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ: ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2022 17:40

«Κάναμε το τένις άθλημα όλων των Λαρισαίων και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι μονιμοποιηθήκαμε στην Α’ εθνική κατηγορία.

Από το 2010-11 μέχρι σήμερα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, στηριζόμενος σε παιδιά του τόπου, καταφέρνει να παραμείνει στην Α’ εθνική κατηγορία, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, και να εκπροσωπεί όχι μόνο τον Νομό Λάρισας, αλλά όλη τη Θεσσαλία. Από την ελληνική Περιφέρεια υπάρχουν άλλες δύο ομάδες, η Πάτρα και το Ηράκλειο. Η Λάρισα έχει μπει στον χάρτη του ελληνικού τένις και φαίνεται από τις ατομικές διακρίσεις αθλητών και αθλητριών, αλλά και από τις συλλογικές». Αυτά τόνισε η πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας, Πέπη Ακριβούλη, με αφορμή το γεγονός ότι η ανδρική και γυναικεία ομάδα του συλλόγου κατέλαβαν την 3η θέση στους Ομίλους τους κατά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα γήπεδα του Αθλητικού Ομίλου Ηλιούπολης, στις 25-27/11, ανανεώνοντας τη συμμετοχή τους στην Α’ εθνική κατηγορία και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Να σημειωθεί ότι ο Ο.Α. Νίκαιας ήταν μεταξύ των 6 συλλόγων (αγωνίζονται συνολικά οι 16 καλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα) που συμμετείχαν με δύο ομάδες (ανδρών και γυναικών) στη διοργάνωση και μόλις ο τρίτος επαρχιακός (Πάτρα και Ηράκλειο οι άλλοι δύο), τιμώντας επάξια τον χώρο της Κεντρικής Ελλάδας.
Με παρουσία στην Α’ εθνική κατηγορία από το 2010-2011, ο Ο.Α. Νίκαιας συμμετέχει στον κορυφαίο θεσμό της χώρας, με παίχτες από τα φυτώριά του, αξιοποιώντας το ταλέντο και το ανιδιοτελές κίνητρο των παιχτών του για διάκριση με τα χρώματα του συλλόγου.
Ο Ο.Α. Νίκαιας στηρίχθηκε στους εξής άνδρες: Νικολούλης Χρήστος, Μίζιος Αντώνιος, Κανιάρης Χάρης, Νικολούλης Κώστας και στις ακόλουθες γυναίκες: Μίζιου Ευαγγελία, Αγγελάκη Νικολέτα.
Προπονητής της ομάδας του Ο.Α. Νίκαιας είναι ο Δημήτρης Μίζιος που μας είπε ότι είναι εντυπωσιακή επιτυχία να υπάρχει ένας σύλλογος που να έχει σε Α’ εθνική ομάδα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Και πρόσθεσε ότι οι επιτυχίες αυτές φέρνουν περισσότερο κόσμο στο τένις. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ο.Α. Νίκαιας – Ο.Α. Γουδή     2-1
Ο.Α. Νίκαιας – Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου     0-3
Ο.Α. Νίκαιας – Ο.Α. Χαλκίδας     3-0
ΑΝΔΡΕΣ
Ο.Α. Νίκαιας – Ο.Α. Αθηνών     0-3
Ο.Α. Νίκαιας – Ηράκλειο Ο.Α.Α.     1-2
Ο.Α. Νίκαιας – Σ.Α. Σερρών     2-1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass