«Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη»

*ΚΑΙ ΟΥΑΛΙΑ-ΙΡΑΝ 0-2

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 11:15

Με ακόμη μία έκπληξη συνεχίστηκε το Μουντιάλ 2022, καθώς για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου, το Ιράν επικράτησε της Ουαλίας με 2-0.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν ο Τσεσμί στο 98ο λεπτό και ο Ρεζαεϊάν τρία λεπτά αργότερα, ενώ πλέον το Ιράν έχει τρεις βαθμούς κι ελπίζει σε πρόκριση, ενώ η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη για τους Ουαλούς, που έχουν μόλις έναν βαθμό.
Η αναμέτρηση έγινε στο χωρητικότητας 42.035 θεατών «Ahmad Bin Ali Stadium» της Αλ Ραγιάν, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι στον συγκεκριμένο αγώνα, σημειώθηκε η πρώτη αποβολή στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν στο 84’ ο τερματοφύλακας της Ουαλίας, Χένεσι, ανέτρεψε τον επελαύνοντα Ταρεμί, πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
ΟΥΑΛΙΑ (Ρόμπερτ Πέιτζ): Χένεσι, Ν. Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μέφαμ, Ρόντον, Γουίλσον (58’ Τζέιμς), Ράμσεϊ (88’ Γουόρντ), Μπέιλ, Ρόμπερτς (58’ Τζόνσον), Αμπάντου (77’ Αλεν), Μουρ.
ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρόζ): Χ. Χοσεϊνί, Χατζισαφί (77’ Τοραμπί), Μοχαμαντί, Εζατολάχι, Πουραλιγκαντζί, Ταρεμί, Γκολιζαντέχ (77’ Γιαχανμπάκς), Μ. Χοσεϊνί, Αζμούν (68’ Ανσαριφάρντ), Νουρολαχί (78’ Τσεσμί), Ρεζαεϊάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass