ΑΕΛ

Οι βαθμοί πάνω απ’ όλα…

«Αχίλλειος πτέρνα» το δεύτερο ημίχρονο

Δημοσίευση: 21 Νοε 2022 16:45

Η ΑΕΛ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Αλκαζάρ παίρνει τη νίκη, αυτήν τη φορά επί της Νίκης Βόλου με 1-0, ενώ έχει προηγηθεί αυτή της πρεμιέρας επί του Ηρακλή Λάρισας με 3-0. Πέτυχε τέσσερα γκολ μέχρι τώρα, εκ των οποίων τα τρία έχει σημειώσει ο Μάριος Όγκμποε που δείχνει ότι και φέτος θα είναι ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά.


Πρόκειται για έναν παίκτη πολύ καλό που σκοράρει εύκολα όταν του δίνεται η ευκαιρία και μπορεί να κρατάει αρκετούς αντιπάλους πίσω.
Η ΑΕΛ μέχρι τώρα πήρε έξι σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια της ανόδου, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα θα έρθει και το θέαμα. «Αχίλλειος πτέρνα» αποδεικνύεται το δεύτερο ημίχρονο των αγώνων, όπου η λαρισινή ομάδα δεν έχει σκοράρει. Πάντως παραγωγικό διάστημα είναι το 30’-45’ που πέτυχε μέχρι τώρα τρία τέρματα.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις ενόψει του λαρισινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας που θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Σ’ ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΛ είναι το φαβορί, αλλά αυτήν τη στιγμή ο Απόλλωνας Λάρισας είναι ισόβαθμός της...
Ο προπονητής των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και στην ανάγκη η ομάδα να πετυχαίνει εύκολες νίκες για να κάνει η ΑΕΛ Χριστούγεννα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναλυτικά δήλωσε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, κόντρα σε μία ομάδα που γνωρίζαμε πως έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι υποψήφια για την άνοδο, με την ταυτότητα του τοπικού ντέρμπι.
Θα ήταν ένα από τα καλύτερά μας πρώτα ημίχρονα αν όλοι οι παίκτες μπορούσαν να αποδώσουν ό,τι μπορούν, όμως το άγχος και ο τρόπος που έπαιζε ο αντίπαλος μάς έφερε σε μια διαδικασία να έχουμε μια κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος. Κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ, όμως δεν διαχειριστήκαμε απόλυτα σωστά το παιχνίδι στην ατομική απόδοση.
Θα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε ακόμη και με ένα γκολ το ματς και γενικά να έχουμε την ικανότητα να παίρνουμε εύκολα τα ματς, ακόμη και χωρίς μεγάλο σκορ.
Παρόλα αυτά, το πάθος, η δύναμη και το προσωπικό «θέλω» των παικτών υπήρχε σε όλους κι έτσι ήρθε μία σημαντική νίκη για εμάς που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.
Έχει αποδειχθεί και πέρυσι και φέτος πως κάποια ματς είναι θεωρητικά και μόνο βατά, καθώς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μας ενδιαφέρει να είναι η ομάδα δυνατή σε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Πρέπει να κάνουμε περισσότερες νίκες και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με πρωτιά».

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

STIGMIOTYPA-20-11.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass