Θεο-υ-δώρου στον Μαγνησιακό

*ΜΕ 4Χ4 ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ *ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2022 16:40

Με…4χ4 τρέχει ο Μαγνησιακός στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ τοπικής κατηγορίας στον γειτονικό Βόλο και μοιράζεται την κορυφή με την ομάδα της Αγίας Άννας.


Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Μαγνησίας, έχει στο ρόστερ της αξιόλογους ποδοσφαιριστές και στο τιμόνι της έναν προπονητή, που γνωρίζει πολύ καλά πως οι επιτυχίες έρχονται μέσα από τη σκληρή δουλειά και όταν υπάρχει ηρεμία καλό κλίμα στα αποδυτήρια.
Ο Θάνος Θεοδώρου έμαθε πολλά όταν την περίοδο 2006-2007 ήταν συνεργάτης του Τάκη Παραφέστα, στον Ηρακλή Σοφάδων (Δ’ Εθνική) και προσπάθησε τα επόμενα χρόνια, να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.
Διετέλεσε και τεχνικός στο σωματείο του Πυργετού, ενώ έχει πολλούς φίλους στη Λάρισα, που ποτέ δεν τους ξέχασε.
Ένας εξ αυτών είναι και ο Χρήστος Γκικούδης, ο οποίος ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων, κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει πολλούς ρόλους…
Όμως δεν είναι ο μόνος Λαρισαίος, καθώς συνεργάτης του Θεοδώρου είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Βασίλης Ταχτιντής και στην ομάδα αγωνίζεται ο Δημήτρης Σιάτρας, που έπαιζε πέρυσι στον Φαλανιακό και παλιότερα στη Β’ Εθνική, με την ομάδα Τύρναβος 2005.
Επίσης, γενικός διευθυντής στην ομάδα του Μαγνησιακού είναι ο Δημήτρης Γκόλιας, πρώην διαιτητής, ο οποίος κατάγεται από τη Μαγούλα Καρδίτσας, μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, όμως η Λάρισα είναι η αγαπημένη του πόλη, καθώς υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για πάνω από 20 χρόνια.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Ο Κώστας Γκουγκουλιάς είναι ο πρόεδρος της ομάδας και έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, όπου διακρινόταν για το πάθος του και τη δύναμη.
Όπως μας είπε, το όραμά του είναι ο Μαγνησιακός να αποτελεί μια ομάδα πρότυπο, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να υπάρχει ένα ενωτικό κλίμα.
Το τι θα καταφέρει στο τέλος της σεζόν, δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, διότι τον ενδιαφέρει μετά από κάθε αγώνα οι παίκτες να είναι πάνω από όλα υγιείς και ο κόσμος να ευχαριστιέται, από αυτό που βλέπει.
Σε ερώτησή μας ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα στην Α’ ΕΠΣΘ, μας είπε απλά πως αυτός που θα έχει διάρκεια, θα κρατά χαμηλούς τόνους και θα έχει την εύνοια της τύχης, διότι στο ποδόσφαιρο όλα χρειάζονται.
*Στη φωτογραφία από αριστερά οι Βασίλης Ταχτιντής, Δημήτρης Γκόλιας, Θάνος Θεοδώρου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass