Νίκη για πολλούς λόγους...

*ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2022 16:00
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 0-2 Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 0-2

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να δώσει χαρά στους φίλους της, η ΑΕΛ είναι έτοιμη για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, που ορίστηκε να διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ.


Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, οι «βυσσινί» έδειξαν τις αδυναμίες τους και αυτήν τη φορά καλούνται να θυμηθούν τον παλιό καλό εαυτό τους και να κάνουν συγχρόνως ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Οι Λαρισαίοι βρέθηκαν σε δύσκολες στιγμές κοντά στην ομάδα και αυτό αναμένεται πως θα κάνουν και στην παρούσα φάση, αλλά περιμένουν από την πλευρά τους να τους ανταμείψουν και οι ποδοσφαιριστές με το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση που θα κάνουν.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη είναι πως, εκτός από τον Κούστα ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του και έτσι θα ξεκινήσει τον αγώνα με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ως γνωστόν και σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης στον Βόλο, όπου οι «βυσσινί» επικράτησαν με 2-0.
Όμως τελείως διαφορετικά είναι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και χρειάζεται οι «βυσσινί» να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο και, σε διαφορετικό αποτέλεσμα, ίσως αναμένονται εξελίξεις, που μάλλον δεν θα είναι ευχάριστες...
*Με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημέρωσε ότι δεν θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων της, στο Στάδιο Αλκαζάρ, στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου (15:00), καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών από την Αστυνομία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3η αγωνιστική)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11
Πανσερραϊκός - ΠΟΤ Ηρακλής (13:45) ΕΡΤ3
ΑΛΚΑΖΑΡ, ΑΕΛ - Νίκη Β. (15:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/11
Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β’ (15:00)
ΝΠΣ Βέροια - Απόλλων Λ... (15:00)
Μακεδονικός - Θεσπρωτός..(15:00)
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/11
ΠAO Β - Αλμωπός Αρ..........(15:00)
Αναγέννηση Κ - Ηρακλής Λ..    (15:00)
*Ρεπό: Διαγόρας Ρόδου

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass