Ο αγώνας χάθηκε στην αρχή...

*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΝ. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β’

Δημοσίευση: 16 Νοε 2022 16:17

Του Σωτ. Κέλλα

Το μυαλό όλων στην ΠΑΕ ΑΕΛ είναι στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ, στις 15.00 και η λαρισινή ομάδα χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να επιστρέψει η καλή ψυχολογία και ίσως να βρεθεί στην κορυφή της Super League 2 με συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Παναγιώτης Γκουτσίδης, έκανε ανάλυση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, όπου η λαρισινή ομάδα έχασε με 1-0 και τόνισε ότι ο αγώνας χάθηκε στην αρχή.
Αναφέρθηκε στον κύκλο των χαμένων ευκαιριών της ομάδας στο πρώτο ημίωρο, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ Β’ που είχε μόλις μία, ενώ είπε ότι ο Πεντρόσο σε εκείνο το διάστημα ήταν πολύ καλός.
Βέβαια, στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κενό χρονικό διάστημα μέχρι το 55’, κάνοντας παρατηρήσεις και ατομικές σε παίκτες, ενώ για το διάστημα της εδαφικής υπεροχής είπε ότι λείπει η τελική προσπάθεια, εγκωμιάζοντας τον Νικολιά και τον Μαυριά. Αυτό, πάντως, που είδαμε όλοι ότι λείπει είναι μάλλον ένας σέντερ φορ, καθώς έμεινε μόνο ο Όγκμποε, αφού ο Κούστα είναι τραυματίας και ο Τσουμάνης είχε προσβληθεί από ίωση και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
Τώρα, το μυαλό όλων είναι στη Νίκη Βόλου, μια ομάδα που τη γνωρίζει η ΑΕΛ, αφού έπαιξε φιλικό μαζί της στον Βόλο στην περίοδο της προετοιμασίας και κέρδισε με 2-0, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία σ’ εκείνη την αναμέτρηση. Πάντως, διαφορετικό είναι ένα φιλικό και διαφορετική η επίσημη αναμέτρηση, αφού και η ομάδα του Βόλου θέλει τη νίκη, μιας και προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Χρειάζεται προσοχή και κυρίως υπομονή σε αυτό το παιχνίδι μέχρι η ΑΕΛ να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass