Μικρά Ερασιτεχνικά...

Δημοσίευση: 08 Νοε 2022 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 08 Νοε 2022 18:40

Τ. Παραφέστας: Ξέρουμε τη δυναμική μας

Ο Φαλανιακός ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας και κατέγραψε δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια.

Η τελευταία νίκη επιτεύχθηκε εκτός έδρας επί του Συκουρίου με 1-0. Τι σημαίνει η συγκομιδή των έξι βαθμών για μία ομάδα που επί της ουσίας δημιουργήθηκε από την αρχή; Ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας εξηγεί:
«Το σημαντικότερο είναι η αγωνιστικότητα και η πειθαρχία. Ξέρουμε τη δυναμική μας και προσπαθούμε με υπομονή να κάνουμε βήματα μπροστά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κερδίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μας βοήθησε και η τύχη, αλλά και η ικανότητα του τερματοφύλακά μας. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια σχετικά με τις προπονήσεις που αφορούν κυρίως τις μαθητικές υποχρεώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών μας γιατί στηριζόμαστε στα νέα παιδιά, αλλά και τις εργασιακές υποχρεώσεις κάποιων άλλων παικτών».

 

Αιμοδότες του τοπικού ποδοσφαίρου

Με το χαμόγελο στα χείλη οι πρόεδροι Ανθούπολης και Αστραπής Ν. Πολιτείας, Χρήστος Πρίφτης και Χρήστος Καραμούτης αντίστοιχα λίγο πριν τον αγώνα των ομάδων τους στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ. Δύο αιμοδότες του τοπικού ποδοσφαίρου με φιλοδοξίες και όραμα για τις ομάδες τους.

 

Γ. Μάτος: Θέλαμε ένα ξέσπασμα

Το εκτός έδρας 4-0 του Παναγροτικού επί του Αετού Μακρυχωρίου μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα του Γιώργου Μάτου «έσπασε το ρόδι» και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
«Τα αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν αντανακλούσαν την πραγματική εικόνα της ομάδας. Ψάχναμε ένα ξέσπασμα και μας ήρθε στο Μακρυχώρι. Η ομάδα έχει δυναμική, αξιόλογους παίκτες και μπορεί να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά» επισήμανε ο τεχνικός του Παναγροτικού Γιώργος Μάτος.


Ανοιξε λογαριασμό με το καλημέρα

Μετά το δύο γκολ στο Κύπελλο, ο Γιώργος Κακαβίτσης άνοιξε λογαριασμό με το καλημέρα και στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Ο έμπειρος επιθετικός της Ανθούπολης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 4-2 επί της Αστραπή Ν. Πολιτείας και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Άλλωστε ο τίτλος του πρώτου σκόρερ δεν είναι κάτι άγνωστο για τον «Κάκα».

 

Ε. Τζιόλας: Μια νέα αρχή

Πρώτη νίκη για τον Σμόλικα Φαλάνης με 3-0 επί της Πελασγιώτιδας, με τον τεχνικό των «πρασίνων» Βαγγέλη Τζιόλα να δηλώνει ότι η ομάδα του κάνει μία νέα αρχή.
«Τα αποτελέσματα στα δύο πρώτα παιχνίδια μας αδικούν. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν φέραμε αποτέλεσμα. Την Κυριακή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό και δικαιωθήκαμε. Για μας είναι μία νέα αρχή στην πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να κρατάμε την μπάλα κάτω και παρά τη λάσπη από τη βροχή στο τελευταίο παιχνίδι μπορώ να πω ότι είχαμε πάνω από 15 τελικές» κατέληξε ο Βαγγέλης Τζιόλας.

 

Επιασε κορυφή ο Γκανάβας

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ φιγουράρει από το απόγευμα της Κυριακής ο Μιχάλης Γκανάβας. Ο επιθετικός του Παναγροτικού που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του εκτός έδρας 4-0 επί του Αετού Μακρυχωρίου, έφτασε τα πέντε συνολικά γκολ.
Ακολουθούν με ένα γκολ λιγότερο οι Μπλατσέρης (Αχιλλέας Φ.) και Κουβελάς (Κιλελέρ). Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:
5 Γκολ: Γκανάβας (Παναγροτικός)
4 Γκολ: Μπλατσέρης (Αχιλλέας Φ.), Κουβελάς (Κιλελέρ)
3 Γκολ: Ραμάι (Συκούριο), Κερμελίδης (Αχιλλέας Φ.)
2 Γκολ: Τσιάκος (Φαλανιακός), Λάκης (Βλαχογιάννι), Χσομέρης (Κιλελέρ), Γκαραλιάκος (Αχιλλέας Φ.), Πράπας (Μαυροβούνι), Οσμάνι (Πελασγιώτιδα), Κίτσιος (Οικονόμος), Νικολί (Μελισσοχώρι) Κόκκινος (Σμόλικας), Χριστοδούλου (Παναγροτικός).
1 Γκολ: Τζιούρας (Συκούριο), Κυριάκος, Τσιάγκος, Κυρατζής, Καρακάνος, Δημητρέλης, Δούκας, Τσούτσας, Δεληχάς (Δαμασιακός), Κουσιώρας (Πελασγιώτιδα), Μπαρούτας, Ντιντής (Κιλελέρ), Δραχαλίβας(Οικονόμος), Δημολιός, Παπακωνσταντίνου, Λάιος, Κουμπούρας (Αχιλλέας Φ.), Αθανασιάς, Δ. Μπάγκας, Μπέτσης (Μαυροβούνι), Γαγάρας, Κόκρας (Γόννοι), Δεμίσης, Οτάι, Χίσα, Γκαμπούρας, Χουτεσιώτης (Μακρυχώρι), Μπιρόλ, Περδίκης, Καραμάνος (Μελισσοχώρι), Γελαλής, Αλεξίου, Παληγιάννης (Βλαχογιάννι), Παπαθανασίου (Παναγροτικός), Ντούρας, Χαζίζι (Σμόλικας), Δημήρης (Φαλανιακός).

 

Δεν γέμισαν τα «VIP»

Από τη μια το ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή Λάρισας που διεξάγόταν την ίδια ημέρα και ώρα και από την άλλη η βροχή είχαν ως αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι λίγος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Παρά την πρωτοβουλία των ανθρώπων της Ανθούπολης να τοποθετήσουν πλαστικά καθίσματα για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους και να μην στέκονται όρθιοι. Όπως και να χει, η πρωτοβουλία αυτή είναι σαφώς προς τη θετική κατεύθυνση.

 

Με ωραίες παρουσίες…

Πάντα με ωραίες παρουσίες ο παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΛ κ. Κώστας Πατσιούρας, όπως στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τη γιατρό αγώνα Στέλλα Χαρακοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass