Νικηφόρα εμφάνιση για τις γυναίκες του ΝΟΛ

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ 14-10 ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ *ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ 3ο ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2022 20:45

Παίζοντας με αποφασιστικότητα στο 3ο οκτάλεπτο ο ΝΟΛ κατάφερε να κάμψει χθες στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ την αντίσταση του ΝΟ Ρεθύμνου με 14-10 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής του πόλο γυναικών. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση για τη λαρισινή ομάδα που βλέπει πλέον με περισσότερη αυτοπεποίθηση τη συνέχεια.


Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο (4-4), ωστόσο κρίσιμο και καθοριστικό οκτάλεπτο ήταν το τρίτο, στο οποίο ο ΝΟΛ πήρε τη διαφορά με επί μέρους 4-1 (8-5), την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος. Δύο κλεψίματα που μετατράπηκαν σε γκολ, αλλά και η επιλογή του τεχνικού Κ. Γαλανόπουλου να ρίξει τη Ρότζερς στην αντίπαλη φουνταριστή οδήγησαν τη λαρισινή ομάδα στο να ξεφύγει στο σκορ και κάνοντας σωστή διαχείριση στο τελευταίο οκτάλεπτο έφτασε δίκαια στη νίκη.
Το μόνο αρνητικό ο τραυματισμός στον αντίχειρα της Σαφέτη, η οποία θα αναγκαστεί να απουσιάσει για περίπου 2-3 εβδομάδες.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-1, 6-5.
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Γαλανόπουλος): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη, Καλογιάννη, Σαφέτη 1, Κολτσίδα 4, Σακελλαρίου, Ρότζερς 2, Γαλανοπούλου 4, Μάστορη, Κλάπερτον 1.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδ. Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Κυριακάκη 2, Φαρμάκη 3, Τσιουγκρή 4, Ζαφειράκη, Σάντζες, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη Στυλ.1, Λιμπιτάκη Άννα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass