ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ:

Κηδεύτηκε με τη σημαία του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2022 20:40

Το «ύστατο χαίρε» στον Σταύρο Σαράφη είπαν χθες το απόγευμα συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στην εκκλησία Παναγία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή.


Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, έχοντας δώσει μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περίπου έναν μήνα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί στις 17 Σεπτεμβρίου.
Οδηγήθηκε δε στην τελευταία του κατοικία με τη σημαία του «δικεφάλου του Βορρά» να τον συνοδεύει, καθώς με αυτή είχαν σκεπάσει το φέρετρό του.
Ο Ιβάν Σαββίδης, η διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα, τα «παιδιά» του στην ακαδημία, όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, αλλά και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτησαν τον Σταύρο Σαράφη, έχοντας αποστείλει δεκάδες στεφάνια.
Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Μάριος Τσαούσης, Ομάρ Ελ Καντουρί και Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον έδωσαν το «παρών» στην κηδεία από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκεί ήταν, ακόμα, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, εκπροσωπώντας τη διοίκηση αλλά και τη Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκεί και ο Χάρης Παπαγεωργίου, για λογαριασμό του Άρη, αλλά και πλήθος βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου. Παρόντες και οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης και Γιάννης Γούμενος.
Μάλιστα, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, στην ομιλία του, έδωσε υπόσχεση για κατασκευή ενός γυμναστηρίου, το οποίο θα πάρει το όνομα «Σταύρος Σαράφης», προς τιμήν του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ
Με δήλωσή του, ο Βασίλης Χατζηπαναγής θέλησε κι αυτός από την πλευρά του να αποτίνει φόρο τιμής στον Σταυρό Σαράφη. Αναλυτικά η δήλωση του «Βάσια»: «Αποχαιρετώ με οδύνη τον αγαπημένο φίλο και συνάδελφο στα χρόνια της δράσης μας, Σταύρο Σαράφη, ο θάνατος του οποίου με συγκλόνισε. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους δικούς του ανθρώπους και την ευχή να έχει καλό παράδεισο και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αντίο αγαπημένε φίλε Σταύρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass