ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:

Με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπεται κανένας να παίζει

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2022 20:00

«Με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπεται κανένας να παίζει». Με αυτήν τη λιτή ανάρτηση στα social επέλεξε να απαντήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η οποία στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ανέφερε ότι αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του Ηλεκτρονικού Μητρώου Ερασιτεχνικών Σωματείων, υπάρχουν σκέψεις από ομάδες να ακολουθήσουν την πρόταση που τους έχει γίνει και να αγωνιστούν στην Τουρκία.


«Έχουμε ενημερωθεί ανεπίσημα από κάποια σωματεία ότι, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους, εξετάζουν ακόμη και την πρόταση που τους έχει γίνει να αγωνιστούν στη γείτονα χώρα, λέγοντας ότι εμάς σαν «ποδόσφαιρο», δεν μας χωρίζει κάτι. Θα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ορίζουμε εκεί τα παιχνίδια, αφού για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός δεν έπραξε τα αυτονόητα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η σχετική ανάρτηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η οποία πρόσθεσε ότι περίπου 30 ερασιτεχνικά σωματεία των ακριτικών νησιών δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να εγγραφούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα χρήσης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να τους εκδίδουν οι Περιφέρειες άδειες διεξαγωγής αγώνων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Δυστυχώς μία από τις συνέπειες του «Μητρώου» είναι η αδυναμία ερασιτεχνικών ομάδων των μικρών νησιών του Αιγαίου να προσαρμοστούν στη γραφειοκρατία και τις αδιανόητες άλλες προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ. Η επιμονή του κ. Αυγενάκη στην επιβολή διαδικασιών ανέφικτων για τα μικρά ερασιτεχνικά σωματεία των νησιών ή άλλων γεωγραφικά απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, οδηγεί σε πράξεις απόγνωσης σαν αυτές που αναφέρονται σε ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Πράξεις οι οποίες ούτε είναι, ούτε πρέπει να είναι εφαρμόσιμες. Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Αυγενάκη να αναλογιστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass