Πολλές απουσίες στον Απόλλωνα Λάρισας

*ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2022 21:15

Την Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στη Φιλιππούπολη, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τον τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Μόρα.


Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζεται ο Ζιάκας ο οποίος τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση της ομάδας και υπέστη ρήξη χιαστού.
Λόγω του τραυματισμού του, θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο προπονητής των «κυανόλευκων» ψάχνει να βρει την κατάλληλη λύση, αφού ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
Από κει και πέρα, εκτός του Ζιάκα, αλλά και του Σκούπρα που έχει αποχωρήσει από τον Απόλλωνα, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χατζή και του Λίταινα, που έχουν υπόλοιπο ποινών από την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Επίσης, δεν είναι 100% έτοιμοι Καλούσης και Μπαλογιάννης, που υπολογίζεται να επανέλθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Μάνδρας και ενδεχομένως ο Βαγγέλης Μόρας να δείξει την ενδεκάδα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Καλλιθέα.

«ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» Ο ΜΠΙΖΙΟΣ
Εν τω μεταξύ, ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Μιχάλης Μπίζιος μετέβη χθες στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Μακεδονικό και την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, παρουσία πολλών Καρδιτσιωτών και οι «κιτρινόμαυροι» προκρίθηκαν κερδίζοντας τον Μακεδονικό 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε στην παράταση (118’), ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, Παναγιώτης Μπάλλας.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass