Και εγένετο... Elite League

*Η Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2022 20:25

Το ανανεωμένο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών στο μπάσκετ, το οποίο αρχίζει μεθαύριο Σάββατο (8/10), παρουσιάστηκε χθες από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, στην κεντρική αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

Το πρωτάθλημα μάλιστα μετονομάζεται σε Elite League, θα έχει ως χορηγό το ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν, ενώ τηλεοπτικά θα καλυφθεί καταρχάς από περιφερειακά κανάλια, χωρίς να αποκλείεται μία συμφωνία και με την ΕΡΤ. «Χαίρομαι που βλέπω εδώ ανθρώπους που η ζωή τους είναι το ελληνικό μπάσκετ. Μου θυμίζετε τη στιγμή που έζησα όταν ως παράγοντας ανέβηκε η ομάδα μου από τη Β’ Εθνική στην Α2. Σε μια αυθόρμητη δήλωση που είχα κάνει τότε, είχα πει ότι η Α2 είναι η πραγματικά κορυφαία κατηγορία στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Λιόλιος και συνέχισε: «Η Basket League είναι κάτι διαφορετικό και σηκώνει μεγάλη κουβέντα για το πώς πρέπει να προχωρήσει. Το νέο πρωτάθλημα είναι η κορυφή της πυραμίδας μας. Η σημασία που θα έχει στην εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ είναι κάτι που θα κάνουμε πράξη όλοι μαζί. Ψάχναμε ένα ελληνικό όνομα, αλλά δεν ήταν εύκολο. Elite League σημαίνει κορυφή, όχι κάτι ελιτίστικο. Δεν είναι προεόρτιο της Basket League, αλλά κάτι ξεχωριστό, που έχει δική της οντότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass